Дневен хороскоп за 18 юли 2018 година: Овните да не взимат важни решения, Телците постигат набелязаните цели

0
230

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Противоречив ден. През първата половина бъдете внимателни, работете в уединение, не вземайте никакви важни решения. Финансовото ви състояние е неустойчиво, затова не се впускайте в активна търговска дейност и не предприемайте рисковани операции. Втората половина посветете на обществена дейност и може да постигнете известен успех и в професионално отношение. Независимо от желанието ви да държите всичко под контрол, трябва да бъдете готови на отстъпки и партньорските ви отношения ще се развиват успешно. Възможни са интересни познанства и романтични увлечения, но без някакво сериозно продължение.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Използвайте целия си професионален опит и способности, за да постигнете подобряване на жизнения си статус. Ще имате възможност да укрепите връзките си с перспективни делови партньори и да подпишете важни финансови споразумения. Всички важни въпроси разглеждайте внимателно, за да постигнете оптимално за двете страни решение. Сдържайте емоциите си и не се поддавайте на рисковани изкушения. Обърнете внимание на физическата си форма. Любимият ви човек ще ви подкрепи безусловно и заедно ще постигнете това, което сте замислили.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Творчески ден, през който вдъхновението няма да ви напусне. Занимавайте се само с текущите си привични задължения. Избягвайте риска и вземането на важни решения, които могат да имат неблагоприятни последствия. Не давайте обещания, които няма да може да изпълните и само ще внесете напрежение в семейството си. Въздържайте се от големи покупки. Те няма да се окажат толкова изгодни и успешни, колкото ви се иска. Възможни са неочаквани пътувания, които ще протекат успешно, ще оставят приятни впечатления, ще ви донесат вдъхновение и нови идеи.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес внимателно обмислените планове ще получат шанс за реализация. Планирайте действията си и успехът няма да закъснее. Радостите и неуспехите ще се редуват. Бъдете внимателни в отношенията си с близките, не се поддавайте на емоциите, за да не изострите семейната атмосфера. Проявете деловитост при решаването на възникналите проблеми и разногласия с близките или по финансови въпроси, за да оправдаете възложените надежди. Отделете повече внимание на здравето си и намерете време за почивка или любимо занимание.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
През първата половина от деня бъдете внимателни при нови запознанства и контакти с непознати хора. Запасете се с търпение и не давайте воля на емоциите, за да не създадете излишни проблеми. Ограничете активността си и избягвайте колективни занимания, може да привлечете неподходящи хора. За да избегнете разногласия с партньори и шефове действайте само с изпитани методи и се старайте да не провокирате конфликти. В търговските операции не проявявайте излишен риск и прекалена активност, тъй като финансовият резултат ще се окаже твърде несигурен.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Присъщата ви отговорност и точно разписание ще ви помогнат да се справите с усложненията на работното място. Не се отвличайте с несъществени детайли, за да не изпуснете главната посока. Трудно ще наваксате по-късно. Не смесвайте личните и служебните си отношения. Това ще ви донесе проблеми в работата и личния живот. Не се доверявайте на всички обещания, много от тях няма да бъдат изпълнени. Не се опитвайте да оправите настроението си със скъпи покупки, защото после ще съжалявате за похарчените напразно големи суми. Погрижете се за здравето си.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Не се подвеждайте по емициите си, а заложете на здравия разум и хладнокръвието си при вземане на решения. Любовта и бизнеса ще вървят ръка за ръка и това ще замъгли преценката ви. Доверете се на близките си и проверени приятели да ви подскажат вярната посока. Набелязаните планове, контакти с партньори и лични срещи ще се осъществяват с успех и впоследствие могат да ви помогнат да се придвижите по йерархията в службата или да постигнете финансова стабилност. Втората половина от деня е по-неблагоприятна, затова е желателно да си вземете почивка и да не се отдавате на безполезен шопинг.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Днес са възможни малки неприятности. Не разчитайте, че за своя труд ще получите допълнителна компенсация като премия или повишение на заплатата. Само ще се увеличат задълженията ви. Вслушвайте се в мнението на близките си при решаването на финансови въпроси особено когато се отнася за големи разходи. Така ще избегнете загуби и нагнетяване на семейната атмосфера. Може да получите примамливи предложения от не до там познати хора, които могат да повлияят на кариерата ви. Не им се доверявайте безрезервно и не предприемайте сериозни промени в професионално отношение.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Най-добре днес да се занимавате само с рутинните си задължения и не предприемайте авантюристични решения и рисковани действия, които само ще ви навредят. Така ще постигнете поставените цели и ще реализирате отдавнашните си планове. Важните решения оставете за по-благоприятен момент, сега ще са с непредвидими последствия. Не вярвайте на обещания за лесна печалба и не вземайте прибързани решения по финансови въпроси, за да приключите с големи загуби. Вечерта може да посетите светско мероприятие и да си създадете полезни контакти.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Денят е благоприятен за решаване на служебни въпроси със сътрудниците и шефовете. Вслушвайте се повече в съветите на опитни хора и не се опитвайте да се справите сами, защото това само ще затрудни постигането на целите ви. Работата с обществени организации или държавни учреждения ще е успешна. Можете да разчитате на благоприятно разрешаване на вашите проблеми, да реализирита някои свои идеи и да получите неочаквана печалба. Други от вас може да очакват повишение и подобряване на финансовото състояние. Преговорите и успешните сделки ще ви помогнат да укрепите авторитета си.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Максимално се възползвайте от първата половина от деня. Вашата активност днес ще донесе очакваните резултати. Успешно ще довършите започнатите проекти, ще планирате нови. Не се поддавайте на илюзии и нереални перпективи. Отчитайте реалните си възможности и ще постигнете големи успехи в реализацията на своите желания. По финансови въпроси не вземайте прибързани решения, за да не хвърлите парите ди на вятъра. Не разчитайте на бързи печалби и помислете добре преди да се решите да инвестирате или да теглите кредит. Моментът е подходящ за общуване с близките ви и за романтични срещи.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Успешен ден, през който ще постигате всичко, за което се захванете и то без да полагате големи усилия. Имате шанс да доведете докрай важен проект. Усвояването на нови знания и получаването на нова информация ще ви помогне да напреднете в професионално отношение и да развиете успешно личен бизнес. Не се суетете излишно и започнете с целенасочена и активна дейност. Обърнете внимание на семейството си и направете необходимото, за да подобрите домашния уют. Не бързайте да вземате важни решения в бизнеса и на работното място. Възможни са неочаквани романтични срещи и признания в любов, които много ще ви зарадват.
Източник astrovega.org