Дневен хороскоп за 18 февруари 2019: Девите да не блестят, стари беди тормозят Скорпионите

0
295
vsyakajena всяка жена дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 18 февруари 2019
В понеделник ще имате благоприятен ден за постигане на важни за вас резултати от материален или финансов характер. Това ще бъде благоприятен ден за покупки за разрешаване на имотен казус или за получаване на кредит.
Някои проблеми в семейството ви от предишния ден, днес ще могат да намерят компромисен вариант за разрешение. Ще осъзнаете, че сте се подали на манипулативни действия на други хора.
Днес може да останете разочаровани, поради невъзможността да изпълните свое обещание или предложение към млада жена, пише dunavmost.com. В понеделник избягвайте оферти и възможности за бързи и лесни печалби.
ЛЮБОВ: в понеделник могат да настъпят промени в план свързан с пътуване романтичния ви партньор или за среща с такъв. Това ще бъде благоприятен ден за интимни преживявания в домашна обстановка.Ето как всяка зодия казва „Обичам те“Имаш връзка с някого и го обичаш много, но не си сигурна, че и той изпитва същото? Мечтаеш ли за две…Feb 10 2019vsyakajena.com

Овен
хороскоп овен
Вероятно сте заслепени от любов и затова не виждате или не искате да виждате недостатъците на новия си партньор. Вие сте твърде строги към децата си и им натрапвате своята воля.
Тяхната безгрижност може да ви дразни. Днес имате възможността да вземете участие в международни състезания в чужбина, където е възможно постигането на забележителни резултати.
Възможно е днес да изпитате неудовлетворение от своите доходи.
Телец
хороскоп телец
Може да приемете вече решен въпрос за неопределено предложение и да не счетете за нужно твърдо да следвате приетото решение. Може да имате свое мнение за такива дреболии, като пренареждането на мебелите и няма да се стеснявате да го наложите на другите.
След активна почивка на открито получавате прилив на енергия. Възможно е връщането на дълг, получаването на подарък или намирането на ценна вещ.
Близнаци
хороскоп близнаци
Макар че лица от противоположния пол влияят силно на живота ви, вие съумявате да запазите вашата независимост. Ранният брак е труден. Вие сте раздразнени от това, а в тази ситуация са нужни любов и търпение.
Тегли ви към пътешествия, промяна на местожителството или поне към промяна на обстановката в дома ви.

Рак
хороскоп рак
Възможно е да срещнете любов, която да има важно значение в живота ви. Съпружеските отношения могат да станат по-надеждни и стабилни. Този ден може да се окаже напрегнат и изморителен поради непредвидени обстоятелства.
Разположението на планетите ви заставя активно да търсите нови източници на доходи.
Лъв
хороскоп лъв
Възможни са недомлъвки, взаимни обиди и дълга разлъка с любимия човек. У дома са възможни усложнения и скарвания с близките, както и проблеми в брака.
Не ви е присъщо монотонното съществуване и затова ви тегли към пътешествия и промени.
Финансовите ви дела са променливи: периодите на неувереност се редуват с желанието да се възползвате от първия попаднал ви шанс да направите пари.
Дева
хороскоп дева
Не се старайте да блеснете и да играете роля. Това може да изглежда неестествено. Пазете жилището си, възможни са пожари, грабеж, а в най-добрия случай – появяването на нечакани гости.
Не забравяйте за почивката. Намерете възможност да ликвидирате напрежението от деня. Вечерта си устройте малък празник в тесен семеен кръг. Не оставяйте у себе си намерени вещи.
Дайте намерените пари за благотворителни цели, тъй като иначе може да загубите повече, отколкото сте намерили.

Везни
хороскоп везни
Днес всяка дреболия и всяка дума имат голямо значение и изиграват своята роля във вашата съдба. Отложете пътуванията, пътешествията и големите покупки.
Заемете се с домашните проблеми. Не трябва да се впускате в рисковани авантюри, да карате бързо кола и да се намирате на многолюдни места.
Основните събития може да се случват у дома и да бъдат свързани с парични проблеми.
Скорпион
хороскоп скорпион
Възможно е проблемите от миналите години, за които вече сте започнали да забравяте, да изплуват и да станат причина за промени в живота ви. Спомените за миналото няма да позволят на много Скорпиони да бъдат спокойни.
Ако искате да постигнете мир и покой, трябва да се усамотите. Замете се с любимата си дейност, за която от дълго време не сте намирали време.
Не си струва днес да демонстрирате своята старателност и грижовност. Направете подаръци на близките си.
Стрелец
хороскоп стрелец
Днес сте изключително шармантни и обаятелни. Много Стрелци искрено се стремят да направят щастливи другите, често във вреда на себе си. Нужна ви е смяна на обстановката.
Използвайте всяка възможност, за да се поразходите, да отидете на кино, на изложба или на гости.
Интуитивно чувствате лъжата и нечестната игра, истината, не сте злобни и сте готови да протегнете ръка на тези хора, които наскоро са се опитали да ви измамят.

Козирог
хоросокоп козирог
Днес се отличавате с голяма привлекателност, ерудиция, находчивост и в същото време сдържаност на чувствата. Звездите вещаят началото на благоприятен период за благоустройството на бита, осъществяването на планове в строителството и реконструкцията на служебните помещения.
Неблагоприятен ден за всякаква дейност. Възможно е сблъскването с наглост, грубост или неприкрита агресия.
Бюджетът ви няма да се укрепи, въпреки старанията от ваша страна.
Водолей
хороскоп водолей
Вашата неповторимост няма да престане да удивява поклонниците ви. При общуването със съперниците избягвайте острите теми. Днес е благоприятен ден за сключването на брак, започването на строителство, ремонт, прехвърлянето на ново местожителство и пътешестване.
Вероятни са много срещи, контакти, възможни са и пътувания. Можете да проявите талантите си, а лакомниците и естетите могат да получат голямо удовлетворение от поканата за тържествено мероприятие.
Всичките ви покупки може да се окажат сполучливи и изгодни.
Риби
хороскоп риби
Днес влюбените Риби могат да получат или всичко, или нищо. Това зависи от съвпадането на емоционалното настроение на Рибите и техните партньори. Може да загубите чувството си на увереност в себе се и да настъпи усещането на своята ненужност.
Основните ви врагове са внушаемостта и злоупотребата с алкохола. Днес ви е необходим отдих и усамотение.
Финансовото ви положение е напълно стабилно с известна тенденция към подобряване.5 причини, които ще ви накарат да се влюбите в зодия БлизнациНе е тайна, че хората от зодия Близнаци са специални. Или ги обичате или се правите, че не ги познав…Feb 14 2019vsyakajena.com