Дневен хороскоп за 18 септември 2018 година: Козирозите на крилете на славата, непредвидени разходи за Водолеите

0
322

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес желанията ще се разминават с възможностите ви. Това ще развали настроението ви за цял ден. Не бъдете прекалено настойчиви и самонадеяни, време е всичко да си дойде на мястото. В първата половина от деня ще може да действате по-свободно и уверено. Ще може да решите текущите задачи и въпроси. Вечерта ще се нуждаете от общуване с партньора и да чуете неговия съвет по въпрос, който е жизнено важен за вас.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес кариерата ви се развива и стремително ще се придвижи напред. Влиятелен човек ще ви даде ценен съвет как да съхраните и умножите финансовите си средства. Финансовата ситуация при вас е еднозначна, не си и помисляйте обаче да влизате в дългове. В любовта не бъдете толкова категорични в изискванията си към любимия човек. В противен случай може да го накарате да избяга. Днес ще проявявате необясним афинитет към домашните задължения или напротив и най-елементарните задачи ще предизвикват раздразнение.Тези характеристики на жената от зодия Дева я правят толкова интересна. Ето каква е тяТя има грациозна фигура и определено не ѝ липсва самочувствие. Жената Дева няма как да бъде объркана…Sep 9 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес сте склонни повече да размишлявате отколкото да действате активно. Може да се наложи обаче да се забързате за срещи и преговори. Обмислете плановете си и преценете последствията от неотдавнашни действия и решения, а също така и по-далечните перспективи. В решаването на деловите въпроси може да разчитате на близък приятел да ви даде ценен съвет как да подходите или поне да получите морална подкрепа. Днес се придържайте в рамките на вашите финансови възможности.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Овладейте емоциите си и бъдете сдържани в поведението си към роднините и по-бързо ще разрешите общ финансов въпрос. Моментът не е подходящ за банкови кредити или подписване на важни договорености. Може да насочите излишната си енергия в това да реализирате своя отдавнашна мечта. Новите проекти най-добре започнете късно през деня, тогава по-лесно ще осъществявате контакти и действията ви ще са успешни. Не забравяйте и за близкия си човек, с чиято помощ сте достигнали мястото, на което се намирате сега.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VII)
Пътуванията днес ще се окажат не само увлекателни, но и успешни в бизнес план. Избягвайте контактите с малко познати хора. Бъдете внимателни с хора, които проявяват нездрав интерес към вашето финансово положение. То е неустойчиво и не бързайте да вземате решения по този въпрос. Отложете новите проекти и обмисляйте внимателно предстоящите си действия. Успехът в професионалната сфера или утвърждаване на авторитета ви очаква по-късно през седмицата.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес витаете в облаците и изобщо не ви се занимава с рутинната ви работа. Най-добре се заемете с простите всекидневни задачи, а по-важните въпроси отложете за вечерта. Не оставяйте обаче нищо на самотек, за да не се окаже, че сте затънали в хаоса на нерешени проблеми. Денят е подходящ за учение или търсене на нова сфера на дейност. Малко уединение ще ви помогне да съберете мислите си и да възвърнете душевното си равновесие.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Финансови постъпления в близко време не се очакват, затова не пилейте излишно. Заемете се с битови въпроси, семейни дела и децата. Близките ви се нуждаят от вашето внимание и подкрепа. Приятна семейна разходка или пътуване ще ви сближат или разведрят. Бъдете внимателни и не вземайте необмислени решения. Възможно е да се отправите на служебна командировка, която ще ви донесе нови възможности. Очакват ви промени и приключения, сключване на нови договори, преговори, които ще са резултатни за вас.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Сутринта може да си позволите да се позабавлявате с любимо хоби или други интересни занимания. По-късно може да насочите прилива на енергия към решаване на текущите задачи и проблеми. Имате шанс да преуспеете в начинанията, свързани с бизнес, спорт, реклама или медицина. Не се разстройвайте прекалено ако се разделите с любим човек. Време е тази връзка да отиде в миналото. Допълнителна работа ще подпомогне финансовото ви положение. Не се увличайте във финансови авантюри и хазартни игри.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Независимо от ентусиазма ви днес едва ли ще съумеете да се придвижите напред в осъществяването на плановете си. Втората половина от деня е по-подходяща за нови идеи и проекти, в които да пробвате своите сили. Избягвайте излишни разходи и спонтанни действия. Опитът ви да движите няколко дела едновременно може да доведе до грешки или финансови загуби. Вечерта ви очаква среща, която може да прерасне в роман с продължение.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Отложете важните дела за по-късно, я сутринта посветете на отдих и творчески занимания. Може вашата изява пред голяма аудитория да ви донесе неочаквана слава. По-късно през деня отново ще влезете в работен ритъм и да получите удовлетворение от успешно изпълнените задачи и решени въпроси. Ако искате да запазите отношенията си с любимия трябва да помислите за промяна, която да разнообрази съвместния ви живот.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес бъдете особено стриктни и точни дори и в най-дребните неща. Във финансово отношение се очаква значителен спад. Много вероятни са непредвидени големи разходи, които ще нарушат привичния ви начин на живот. Не се поддавайте на емоции и се въздържайте от излишни разходи под тяхно влияние. Благодарение на близък роднина пред вас ще се открият нови перспективи. Експериментите в любовта по-добре отложете за в краен случай и се дръжте нормално с любимия човек.Всяка зодия мрънка за различни неща. Ето какво дразни всеки от зодиакалните знациИзвинението е човешко. Всички ние имаме недостатъци и всички грешим. Въпреки това, не се ограничавай…Aug 31 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес ще се наслаждавате на живота и пълна хармония в любовта, творчеството и общуването. Моментът е подходящ да проявите вашата индивидуалност и неповторимост. Деловите преговори, договори и пътувания по-добре отложете, защото няма да оправдаят очакванията ви. Бъдете по-внимателни в изказванията си, защото може да нараните близките си. Привечер обмислете плановете си и съставете график на най-важните задачи. Това ще ви помогне да свършите повече неща.
Източник astrovega.org