Дневен хороскоп за 18 октомври 2018 година: Стрелците получават пари, успешни покупки за Козирозите

0
225

ОВЕН
Деловата ви активност ще е доста повишена днес. Ще се опитате да поправите грешно решение, което застрашава отношенията ви с приятелите и колегите, а също и материалното ви състояние. Отстоявайте правата си и не позволявайте на прекалено агресивен колега да заеме полагащата ви се длъжност. Въздържайте се от необмислени действия, прибързани обещания и грандиозни идеи. Не сте в състояние трезво да преценявате ситуацията. Бъдете внимателни с любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ
Дългоочаквана любов може да почука и на вашата врата. Неочаквана среща на гости при ваши приятели може да доведе до романтични отношения, но не изпреварвайте събитията и не реагирайте прекалено бурно и емоционално. Във финансовата сфера нещата се развиват повече от добре. Ще ви върнат дългове или ще получите очаквана премия. Забравете обаче за хазартните игри, любовните авантюрки и не злоупотребявайте с алкохола.Вижте как поднасяме извиненията си в зависимост от това, каква зодия сме (ЧАСТ 1)Всички правим грешки, за които рано или късно осъзнаваме, че трябва да се извиним. Но дали това се с…Oct 14 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Честолюбиви сте и искате да постигнете успех на всяка цена. Възможно е вашият ентусиазъм и предприемчивост да бъдат оценени. Обединете усилията си с колегите и ще може да се справите с възникналите проблеми и да се радвате на плодовте на своя труд. Разходките сред природата ще ви разтоварят от проблемите в личния ви живот, въпреки че ще напомнят за щастливите мигове с любимия човек.

РАК
Днес е възможно да намерите отдавна мечтаната работа, която ще ви донесе удовлетворение и завиден доход. Сдържайте емоциите при общуване с неприятни личности. Не хабете усилия да им доказвате правотата си и не допускайте оскърбления. Насочете енергията си в положителна посока. Във финансово отношение не ви очакват проблеми. В семейния живот може да възникнат усложнения заради действията на член на семейството.

ЛЪВ
Колкото и да ви се струва трудно, днес ще постигнете успех с набелязаната цел. Работата с информация и прекрасната ви памет ще ви помогне за това. Денят е благоприятен за делови срещи и подписване на важни документи.Някои стари обещания може да бъдат изпълнени сега. Вероятно ще има влошаване на семейните отношения. Завишените претенции на партньора и вашата агресивна реакция може да доведат до окончателен разрив.

ДЕВА
Днес ще трябва да проявите инициатива и настойчивост, за да укрепите собствените си позиции на работното място. Не се размотавайте, а отрано се заемете с работата си. Юридически, финансови и професионални въпроси може да решавате самостоятелно без да търсите чужда помощ. Бъдете по-икономични с парите. Пътуването ще се окаже по-приятно и успешно ако вземете със себе си добър приятел.

ВЕЗНИ
Интуицията ще ви помогне да намерите необходимите контакти и хора, за да се справите с неотложните задачи. Възможно е да ви предложат добра длъжност или изгодно предложение за партньорство. Съдбата подкрепя смелите, а не тези, които гледат негативно на живота. Благоприятен ден за нови делови запознанства. Не е изключено да си намерите влиятелен покровител.

СКОРПИОН
Имате шанс да поставите стабилни основи на бъдещето си. Най-важната ви задача е подобряването на материалното ви благосъстояние, знанията и уменията. Деловата активност ще ви донесе изкачване или пропадане. Независимо от всички трудности в края на пътя ви очаква голям успех. Не се доверявайте на всички, за да не изпаднете в психическа и материална зависимост. Децата ще ви радват със своите успехи.

СТРЕЛЕЦ
Търпението и трудолюбието ще ви позволят да получите помощта на колегите и шефа, а също и пари от партньорите си, за да се справите успешно с работата си през първата половина от деня. Проявявайте трезвост и здрав разум във всички бизнес начинания, защото ако вложите пари в непроучен проект най-вероятно няма да ги видите повече. Преговорите с деловите партньори и важни срещи ще завършат с успех. Пътуванията обаче отложете за по-подходящо време.

КОЗИРОГ
Ако искате да преуспеете значи е време да продължите с образованието и подобряване на уменията ви. Като цяло източниците ви на доход няма да се променят. Може да направите успешни покупки на вещи за дома или така нужния ремонт на автомобила. Неприятна информация ще ви накара да преосмислите отношенията си с хора от близкия ви кръг. Вечерта може да ви изненада с някои романтични преживявания и срещи.

ВОДОЛЕЙ
Възможно е днес да срещнете нови партньори в бизнеса, които да ви станат и близки приятели. Освободете се от всичко негативно и пред вас ще се отворят нови врати. Вие сте неповторими и своеобразни, надарени с много таланти. Само трябва да насочите своята енергия и да използвате своите качества в правилна посока. Възможно е по-късно през деня ентусиазмът ви да се смени с разочарование. Не се поддавайте на негативните емоции, защото атмосферата у дома и в семейството зависи напълно от вас.Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

РИБИ
Възползвайте се от протекциите, които ви предлагат, за да постигнете успех в професионално отношение. Новото работно място ще ви позволи напълно да промените начина си на живот. Не забравяйте да се отблагодарите за оказаната помощ, за да не съжалявате за своята неблагодарност. По-малко се оплаквайте и гледайте по-уверено и оптимистично на бъдещето си. Ако финансовото ви състояние ви тревожи може да разчитате на подкрепата на роднини или да вземете кредит.
Източник astrovega.org