Дневен хороскоп за 17 юли 2018 година: Внезапни проверки за Водолеите, Рибите блестят с благородство

0
260

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Стриктно следвайте направените планове за деня, не позволявайте да ви отклоняват от тях и да ви въвличат в конфликти и проблеми, които нямат отношение към вашата работа. Достатъчно напрежение витае около вас и без този допълнителен стрес. Бъдете особено внимателни докато шофирате, възможни са неприятни изненади, аварии и катастрофи. Проблеми с близки роднини също ще изискват вашето внимание. Избягвайте да повишавате тон и да се опитвате да се налагате, възможно е и да се опитват да ви излъжат.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Внимателно следете финансовата сфера и се вслушайте в мнението на близките си при обсъждане на материални въпроси. Занимавайте се само с основните си задачи и се пазете от непривични действия и решения. Действайте дипломатично ище можете да сключите изгодни сделки и да проведете успешни финансови преговори. Ако са ви дадени средства за управление може да се наложи да давате отчет за тяхното използване. Възможно е началото на интересни романтични истории, но не забравяйте, че инициативата за това трябва да бъде ваша.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Вие сте изпълнени с оптимизъм и нито за минута няма да загубите увереност в собствените си сили. Не се отпускайте и не се отвличайте по несъществени неща. Прекалената амбициозност и невярна оценка на ситуацията може да доведе до усложнения в работата или личния ви живот. Спокойният анализ на възникналите проблеми ще ви помогне да откриете нови начини за разрешаването им. Срещи с приятели ще ви осигурят нова информация по интересни за вас въпроси, в това число и професионални. Спокойна вечер със семейството ще ви помогне да са отърсите от напрежението през деня.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес може да разчитате само на себе си и ще трябва да положите повече усилия от обикновено, за да постигнете нужните резултати. Най-добре вършете обичайните си задачи. Проявете сдържаност и търпение в решаването на семейни въпроси, за да не допуснете непоправими грешки. Опитайте се да се избавите от скритите съмнения и страхове и състоянието ви значително ще се подобри. Скоро ще имате възможност да започнете на чисто, да се придвижите по професионалната стълбица и да подобрите семейните си отношения.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес не бързайте с решенията и активните действия. Сложни ще се окажат контактите и опитите да се договорите с партньорите си днес. Решенията по финансови въпроси може да се окажат погрешни. При най-малкото съмнение се откажете от нови вложения, сключване на сделки или търговски операции. На пътя също бъдете особено внимателни, за да не попаднете в катастрофи и да избегнете травми и произшествия. Запазете спокойствие и хладнокръвие дори ако се опитват да нарушат явно интересите ви. Общуването с близките ще повдигне настроението ви.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Денят започва успешно. През първата половина може да постигнете известен успех в професионално отношение. Избягвайте обаче прекалената активност и неоправдания риск в търговските операции. Не е желателно да правите скъпи покупки и да сключвате сделки. Възможни са конфликти между ваши родственици. Желателно е да не се намесвате и да не вземате страна. Вечерта е благоприятна за постигане на хармонични семейни отношения. Излезте на разходка, спортни занимания, но не се стремете да поставяте рекорди, а просто се забавлявайте заедно.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Започването на нови проекти, физически натоварвания или далечни пътешествия не са подходящи за днешния ден. Недостигът на енергия може да се окаже решаващ за вашите занимания. Отложете вземането на важни решения, подписване на договори и важни документи за по-благоприятен период. Въздържайте се от категорични изказвания и конфликти с околните. Те по-често от обикновено ще се намесват във вашите дела и ще дават съвети, които не им искате. Това доста ще ви дразни и напряга. Бъдете внимателни при работа с електроуреди, има голяма вероятност за травми.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Изпълнени сте с енергия и ви предстои успешна работа съвместно с партньори или сътрудници. Вашето финансово състояние ще зависи от умението ви да си сътрудничите с партньорите и да използвате висшестоящи покровители.малко прекалявате с намесата си в чуждите работи. Дори и да го направите с добри намерения другите няма да са ви благодарни. Денят е благоприятен за пътувания и командировки. Може да очаквате идването на нов член в семейството или благоприятни известия, които ще се отразят благоприятно на семейната атмосфера.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Прекрасен ден ви предстои. Очакват ви големи промени, които ще повлияят на настоението и самочувствието ви. Действайте ефективно и не отстъпвайте пред преградите, които възникват по пътя към поставените цели. Не се отвличайте по несъществени детайли, за да не изпуснете важни и съществени за бъдещето ви неща. Ще имате възможност да разрешите сложни въпроси в партньорските отношения, да сключите брак или да срещнете важен за вас човек. Ново романтично запознанство може да прерастне в трайни взаимоотношения.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес ви предстои да обсъдите жизнено важни въпроси, свързани с кариерата или личния ви живот. Ще получите важна информация, която ще ви позволи да работите с чуждестранни партньори. Старайте се да се контролирате при преговори и важни срещи, не проявявайте прекалена настойчивост, която събеседникът ви може да приеме като агресия. По-добре не се намесвайте в никакви спорове и не се отвличайте по маловажни въпроси, за да не допуснете грешки, които трудно ще поправите. Въобще не говорете излишно, тъй като както никога днес мълчанието е злато.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Подходящ момент да отчетете резултата от досегашната си дейност и да планирате бъдещите си стъпки в професионалното си развитие. Първата половина от деня посветете на това да съберете мислите си, да подредите документацията си и да съберете сили за неочаквани проверки от висшестоящи инстанции. Възможно е да се наложи да доказвате своите професионални качества и способности, да възникнат конфликти с колеги и ръководители. Обърнете внимание и на някои здравословни проблеми. Има вероятност да възстановите някои стари взаимоотношения, прекъснати по ваша вина.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Денят е добър за сериозна и отговорна работа. Не позволявайте на странични занимания, разговори и непредвидени излизания да ви отвличат от основните ви задължения. В противен случай няма да успеете да се справите с важните задачи. Най-добре довършете започнатото и въведете ред в личните си дела. Не е изключено да възникне напрежение и конфликти с колегите ви заради несвършена работа и пропуснати материални възможности. За да се справите с конкурентите си може да се наложи да разчитате на покровителството на силни хора. Не е изключено ваша благородна постъпка да спечели уважението на важни за вас хора.
Източник astrovega.org