Дневен хороскоп за 17 септември 2018 година: Разочарование за Скорпионите, Стрелците загърбват задълженията

0
216

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Възможно е днес материалното ви състояние да се подобри значително. Ще спечелите прилична сума пари от лотарията или да получите аванс от изгоден проект. Не бързайте да похарчите всичко веднага. Енергията ви ще стигне и за деловите ангажименти и за семейните задачи. Бъдете внимателни при избора си на партньор, не е изключено днес да срещнете спътника си в живота. Именно днес може да се случи нещо, което силно ще повлияе на личните ви дела.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Ако искате да преуспеете в професинално отношение и да получите достойно заплащане на труда си не е лошо повече да се вслушвате в съветите на висшестоящите и да не ги пренебрегвате. Отношенията с любимия човек са загубили своята прелест, затова направете усилие да внесете малко романтика и красиви емоции. Откажете се от пътешествията, днес ви очакват травми и аварии. Финансовите дела се развиват успешно. Ако се нуждаете от кредит или финансиране на проект моментът е подходящ да си го осигурите.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес сте склонни към рисковани експерименти, спонтанни постъпки и решения. Ако в семейните и личните дела този подход може и да свърши работа, то на работното място следвайте правилата. Ако истински обичате човека до себе си доказвайте чувствата си с постъпките си, а не само на думи. Близък приятел може неочаквано да ви предаде. Това ще ви накара да се чувствате зле, но заемете изчаквателна позиция и не се впускайте в излишни обяснения.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Малко търпение няма да ви е излишно. Искате всичко и веднага, но това не е възможно. Интересно предложение за работа ще ви заинтересува. Съвет от близък приятел ще ви помогне да решите как да постъпите. Очакват ви неголеми финансови постъпления и ще може да си позволите дългоочаквана покупка. Бъдете конструктивни и не позволявайте на емоциите да ви ръководят. Ако направите грешка или нещо не върви както трябва не се самообвинявайте, а се поучете от грешките си.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Днес парите сами ще влизат в ръцете ви. Но въпреки това преценете добре какво ще правите с тях. Среща с предишна любов ще ви изненада и развълнува. Възможно е вечерта да получите неприятно известие, засягащо близък роднина. Има вероятност да се въвлечете в спорове и конфликти, които ще се задълбочат и дори да влошат отношенията ви с околните. Денят е подходящ да се заемете с образование, пътувания, усвояване на нови умения. Това ще ви помогне да реализирате оригинални идеи и да намерите нестандартни решения на някои професионални проблеми.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Бъдете внимателни в отношенията си с колегите и особено с шефовете. Още повече, че предстоят съкращения. Успешно ще решите финансовите си проблеми ако потърсите допълнителна работа. В семейния живот отдавна липсват ярки и запомнящи се преживявания. Постарайте се да организирате интересно занимание, което ще донесе приятни емоции на всички. Това ще даде шанс да подобрите семейната атмосфера. Любовта и уважението на близките ще ви даде сили да преодолеете и най-сложните препятствия.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Денят ви ще е изпълнен с общуване, телефонни разговори с приятели и роднини. Довършете текущите си задачи, изискващи незабавно решение. Бъдете внимателни в отношенията си с хората, от които зависи кариерата и материалното ви положение. Не се впускайте във фантазии, а обективно преценявайте ситуацията. Пътуванията дори и на кратки разстояния ще ви донесат много нови емоции и вероятно ще имате съдбоносна среща. В любовта ще ви върви и ще сте интересни за другия пол.
Източник astrovega.org

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Днес ще разберете, че въпреки усилията ви и активната дейност, успехът все още е далеч зад хоризонта. Не влагайте прекалено много финансови средства за реализирането на свой проект, защото най-вероятно тези пари ще бъдат похарчени на вятъра. Възстановете някои забравени контакти, тези хора може да изиграят важна роля в бъдещите ви планове. В семейството ви очаква радостно известие, което ще ви накара да забравите за малко проблемите в работата.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Днес не ви се занимава особено с делови ангажименти. Не си струва да приемате отговорни решения, свързани с дома и семейството. Ще се чувствате чудесно на всяко място и по всяко време. Посветете времето си на творчески занимания и проекти. Това ще ви откъсне от служебните проблеми и ще ви зареди с приятни емоции. Отделете повече внимание на любимия човек. Предложете приятна изненада, която ще направи вечерта незабравима и за двамата.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Очакват ви нови запознанства. Ваш партньор може да стане човек отдалеч. Сключените сделки и договори ще са изгодни и ще ви донесат добри финансови резултати. Определете приоритетите си и смело вървете напред към поставената цел. Плодотворно ще бъде и общуването с роднини и приятели, които в момента са в чужбина. Финансовите разходи ще бъдат свързани със семейството или кратко пътуване. Очаква ви и романтично запознанство най-вероятно в социалната мрежа.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Твърде много време отдавате на работата си и забравяте за семейството и приятелите си. Вземете си кратка почивка и отдъхнете сред природата. За любовни романи или флиртове моментът не е подходящ, затова не хабете сили напразно. Мислете позитивно и не тровете живота на близките си и на себе си с мрачното си настроение. За да постигнете успех в реализирането на важен за вас проекг ще се наложи вие да го финансирате. Рано или късно ще си върнете многократно вложените средства.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес може да се запознаете с човек, който ще ви стане верен приятел за дълги години напред. На работното ви място са възможни някои пропуски, за отстраняването им ще ви помогне по-опитен колега. Във финансов план денят не е особено успешен. По-добре не харчете и спестените си запаси. Успех ще имате в комуникациите и писателските начинания. Преподаватели, писатели и журналисти могат да постигнат сериозен пробив в научната и изследователската сфера.