Дневен хороскоп за 17 октомври 2018 година: Везните разчитат на близките, финансови проблеми за Скорпионите

0
250

ОВЕН
Материалното ви състояние не е много добро и това може да се дължи на проблеми в работата или на скъпи покупки, но при всички случаи разходите ще надвишават приходите. Не се обезкуражавайте и не икономисвайте, а търсете начин да увеличите доходите си. В личния ви живот нещата най-накрая се подреждат. Ще намерите общ език с любимия човек и ще подобрите отношенията си с него.

ТЕЛЕЦ
С всички сили днес ще се стремите към лидерство на работното място и у дома. С това само ще предизвикате раздразнение и дори агресия в околните. Избягвайте интригите и празните разговори. Личният живот на необвързаните от вас ще бъде наситен и бурен. Ще се опитате да омаете всички представители на противоположния пол като няма да обръщате внимание на възрастта и положението им.

Вижте как поднасяме извиненията си в зависимост от това, каква зодия сме (ЧАСТ 1)Всички правим грешки, за които рано или късно осъзнаваме, че трябва да се извиним. Но дали това се с…Oct 14 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Денят е благоприятен за търговски операции, обучение, оформяне и подписване на документи. Не размисляйте дълго и се съгласявайте на подходящи делови предложения. Съвместните проекти ще ви донесат признание и печалба дори ако отначало не всичко ви се струва рентабилно. Не следвайте сляпо желанията си, за да изпаднете в неприятна ситуация с обвързан партньор. Животът може да ви поднесе неприятен урок.

РАК
Днес постоянно ще се налага да се борите със своите слабости. Това е добро начало, но за един ден едва ли ще промените много. За учене, пътувания и важни делови срещи по-добре изберете друг ден. Внимателно четете всички документи и финансовите операции ще бъдат успешни. Личния ви живот може да заеме главно място. Това ще се отрази добре на отношенията ви с любимия човек. Една спокойна романтична вечеря на свещи ще освежи връзката ви.

ЛЪВ
Концентрирайте се върху финансовите си дела, които не търпят отлагане. Ако се опитвате да изтеглите кредит внимателно преценете всички за и против. Избягвайте колективната дейност днес. Организаторските ви способности едва ли ще бъдат оценени подобаващо. Може да се наложи да се занимавате с неотложни семейни проблеми, които ще оставят на заден план бизнеса. Влюбените може да признаят чувствата си и да се радват на взаимност.

ДЕВА
Днес ще проявявате прекалена мнителност в отношенията си. Струва ви се, че никой не цени усилията и безкористността ви. Прекалено обидчиви и придирчиви сте към близките си. Не се опитвайте да налагате волята си, но в сложна ситуация заемете твърда позиция и не отстъпвайте от принципите си. Финансовото ви положение е нестабилно, а конфликтите с шефовете няма да го подобрят. Разходка в усамотение ще проясни мислите ви и ще уталожи емоциите ви.

ВЕЗНИ
Днес може да разчитате на помощта на близките си във всяка ситуация. Трудности и грижи ще запълнят времето ви. Не се впускайте в авантюри и не давайте пари в заем за дълго време. Следете за здравословното си състояние особено ако често страдате от главоболие. Денят е благоприятен за приключване на започнати по рано проекти. В отношенията ви с близките е възможно да постигнете равновесие и хармония.

СКОРПИОН
Може би днес ще успеете по-успешно да съвместите деловите и личните ангажименти. Енергични сте и пълни с идеи, които ще ви дадат шанс да се придвижите напред в професионално отношение. С финансите са възможни някои проблеми ако чакана сума не постъпи по сметката ви. Някои от вас може да започнат обучение в чужбина, да се ангажират с обществена дейност или да се заемат с творчески проекти. В любовта не проявявайте силна ревност, за да не загубите любимия човек.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще проявите необичайна работоспособност. Това ще ви позволи не само да подобрите материалното си състояние, но и да покажете способностите и талантите си. Времето е подходящо за решаване на юридически въпроси. Може да осъществите мечтаното пътуване и да потеглите със семейството си на далечно пътешествие към чудни страни. Може да се наложи да помогнете на ваш приятел да справи с неприятна любовна история.

КОЗИРОГ
Днес ще бъдете верни на принципите си. Нищо няма да ви накара да отстъпите от действията и думите си. Вашата праволинейност няма да се понрави на колегите ви, но шефът ще я оцени по достойнство. С успех може да приложите оригиналните си идеи в творчески проект. Успехът ще ви съпътства в маркетинга и търговията. Активната дейност и личната инициатива ще бъдат възнаградени.

ВОДОЛЕЙ
Днес ще се опитате да реализирате своите мечти. В научната дейност ви очаква забележителен напредък и добри резултати. В емоционално отношение денят може да се окаже доста напрегнат. Може да се наложи да решавате не само вашите проблеми, но и тези на по-възрастните ви роднини. Лесно могат да ви подведат да участвате в някоя авантюра или от вас да се възползват мошеници. Ако приемате всичко прекалено присърце ще се наложи да гълтате хапчета за успокояване.

Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

РИБИ
Денят ще бъде изпълнен със срещи, преживявания и романтични увлечения. Много от тях са мимолетни, но ще ви оставят трайни спомени. Творческият подход към нещата и емоционалният подем ще се съчетават успешно с трезвото мислене. Добър ден за планиране или преместване на ново място. По-късно през деня може да си вземете почивка, за да избегнете нагнетената атмосфера в офиса и назряващите конфликти.
Източник astrovega.org