Дневен хороскоп за 17 декември 2018 година: Финансова инжекция за Водолеите, Рибите се отдават на шопинг

0
257
хороскоп за 11.01.2019

Овен
Денят е белязан с активизация на Висшите сили. Вие чувствате приток на енергия и желание да реализирате нещо ново. Вашият творчески потенциал ви открива широки възможности, които благоприятно се отразяват на семейната атмосфера.
Посветете деня на себе си и личните си ангажименти и получавате огромно удовлетворение.
Телец
Денят изисква да бъдете внимателни. Звездите ви съветват днес да не проявявате активност и разумно да прегрупирате силите си, за да постигнете набелязаното.
Възможно е при определени обстоятелства да ви се наложи да проявите съобразителност и бърза реакция.
Трябва да бъдете внимателни на всяка стъпка и да не се подавате на чуждо влияние.
Близнаци
В никакъв случаи не зарязвайте започнатата работа и не отстъпвайте назад. Упоритото и целенасочено придвижване напред ви носи добри резултати.
Днес е добре преди всичко да се отдадете на заниманията си и да не участвате в шумни сбирки. Има опасност от чуждо негативно влияние.Ето коя е най-голямата слабост на всяка от нас според зодията! Астролозите са категоричниВсеки от нас си има слаби и силни страни. Определено всички психолози съветват да се фокусираме върх…Dec 16 2018vsyakajena.com

Рак
Денят е свързан с покаяние, опрощение и признаване на собствените грешки. Жизненият ви потенциал се повишава. При мнозина от знака нарастват творческите възможности и сексуалната енергия.
Интуицията ви също е на високо ниво. Препоръчва ви се да посетите църква и да проявите милосърдие. Не отказвайте на молби.
Лъв
Денят е благоприятен за творчески контакти и общуване с близките. Позитивната тенденция от предишните дни продължава и днес. Чувствата ви придобиват изключителна дълбочина.
Посветете тази вечер на семейството и близките си. Постарайте се да направите общуването с тях приятно.
Не се скъпете за комплиментите. Ако сте обидени от нещо – придържайте се към обичайните рамки на поведение.
Дева
Днес е възможно изясняване на отношенията и недоразумения да отнемат част от вашата енергия. Необходимостта ви от признание ви създава множество проблеми.
Денят е подходящ за индивидуално творчество. Хората на изкуството могат да завършат започнато творчество.
Не е изключено поради стечение на обстоятелствата да се наложи да проявите гъвкавост и разбиране.

Везни
Благоприятен ден за мъжете от знака с творчески професии. Днес те са в центъра на вниманието на околните и с лекота достигат до неща, за които само са мечтали.
Разумът и интуицията могат да ви помогнат да излезете от сложна ситуация. На жените от зодията се препоръчва да организират усилията си за довеждане докрай на започната по-рано работа.
Проявявате издържливост и целенасоченост и при определени обстоятелства може да се зарадвате на финансова подкрепа.
Скорпион
Звездите ви съветват да потърсите съюзници и да се стегнете. Доведете до край започнатото. Не е изключено да се наложи да проявите твърдост и мъжественост.
Жените от знака са център на внимание и с невероятна лекота получават онова, което преди им се е струвало недостъпно.
Стрелец
Днес може би усещате силна нужда от разнообразие в монотонните си задължения. Душевният уют, към който се стремите от доста време, оказва благоприятно влияние, както на вас самите, така и на отношенията ви с околните.
Срещнете се вечерта с приятели или посетете с любимия човек някое културно събитие.Всяка зодия има своите силни страни! Ето коя е твоята, според зодиакалния ти знакКакто всеки човек се различава от останалите, така и той си прилича с други хора, които имат някакви…Dec 14 2018vsyakajena.com

Козирог
Не е изключено, поради определени обстоятелства да се наложи да проявите талант и разсъдливост. Вероятно от вас се изисква да покажете своите лидерски качества.
Това ви създава определени проблеми, които трябва да решите бързо. Романтиката става неотменна част от вашия живот.
Водолей
Благоприятен ден за представителите на творчески професии. Не бива да пропускате този момент. Творческите контакти са успешни. Звездите ви препоръчват да впрегнете усилията си за завършване на вече започнатото.
Възможно е да получите финансова помощ, но да се наложи да демонстрирате търпение и устойчивост. В дома ви цари уют.
Риби
Денят е благоприятен за разходки и различни предпразнични покупки. Добре е да завържете нови познанства. Новите познанства днес са ползотворни. Вие се представяте в най-добрата си светлина.
Получавате куп комплименти. Въпреки това привечер се чувствате не до там доволни от извършената работа.
Постарайте се да намерите поддръжката на близките си.
Източник dunavmost.com