Дневен хороскоп за 16 юли 2018 година: Стрелците да не започват нови проекти, Козирозите решават финансови проблеми

0
240

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Денят е благоприятен за финансови решения. Не изпускайте инициативата, но се вслушвайте и в съветите на доверени хора, които ще ви помогнат да постигнете желания успех. Сключването на договори и съюзи, строителство, ремонт или лечение ще бъдат резултатни. Не се увличайте от рисковани действия и хазарт, защото късметът ви ще ви изневери. Някои събития или нова информация ще ви помогнат да постигнете напредък в професионално отношение. Ще постигнете сериозен успех по пътя към реализиране на важни жизнени цели.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Моментът е подходящ да реализирате своите планове и мечти. Ще намерите подкрепа и спонсори, готови да вложат пари във вашите проекти. Сътрудничеството и съвместната дейност ще са успешни. Пътуванията и командировките ще донесат очакваните резултати. Организирайте добре деня си и определете приоритетите си, за да успеете да се справите с безбройните ангажименти, които вашите колеги и близки ще ви възложат. Вечерта ви очаква интересна запомняща се среща. Вслушайте се в интуицията си, за да избегнете недоразумения с приятелите си.

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Не бързайте да вземате светкавични решения по важни житейски въпроси. Набързо сключени бракове или съюзи ще ви създадат много проблеми, особено ако са сключени по материални съображения. Продължете само със стари планове, контакти и проекти. Новите партньорски отношения няма да се развият благоприятно и ще донесат повече проблеми, отколкото добри финансови резултати. Все пак ще имате възможност да направите нещо полезно за себе си и другите. Важното е да изчакате благоприятния момент.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес някои от вас ще срещнат нови приятели и съмишленици, други могат да намерят своята романтична половинка. Деловите хора ще получат възможност да реализират оригинални идеи и проекти. Не се отказвайте от пътешествията. Срещите с нови хора и интересни места ще променят гледната ви точка по много въпроси. Успешно ще решите и редица въпроси, свързани с бита и уюта на вашия дом. Имате шанс значително да подобрите семейната атмосфера. Денят ще бъде щедър на добри новини и позитивни емоции, очакват ви много приятни моменти.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Критичен ден. Бъдете внимателни и спазвайте законите и нормите на поведение. Загубите от хазарт и провалите могат да бъдат толкова сериозни, че да се наложи дълго време да ги изплащате. Контактите със съмнителни и ненадеждни хора трябва да бъдат избягвани на всяка цена. Различни задачи и проблеми ще изискват вашето внимание и максимална активност. Обременителните задължения няма да ви оставят и минута покой. Едва вечерта ще може да си позволите почивка в семеен или приятелски кръг. Ще спечелите вниманието на противоположния пол.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес бързо ще намирате разрешение на възникващите проблеми благодарение на неочакваната помощ на хора, от които не сте очаквали това. Преразгледайте някои стари планове и контакти и се разделете с ненужното. Новите договори може да окажат много успешни и ползотворни. Далечните пътешествия ще донесат много нови вълнения и неочаквани емоции, свързани с контакти с чужденци. Настроени сте мечтателно и романтично и не обръщате внимание на всекидневните битови задължения, но все пак не оставяйте всичко на другите около вас.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Благоприятен ден за финансови вложения, сключване на договори и сделки. Имате възможност да разрешите някои имуществени въпроси, бюрократични спънки. Най-добре днес се заемете с лични дела или грижи за здравето. Може да започнете и голям ремонт в дома, покупка на мебели. Не проявявайте упорство в преговорите с деловите партньори, подчинени или шефове, компромисите ще ви донесат много по-голяма полза. Многообещаващи срещи и запознанства ще ви донесат много емоции, но няма да доведат до продължителни отношения.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Наситен и ползотворен ден, през който може да направите много добро не само за себе си,а и за другите около вас. Търпението и смирението несъмнено ще са ви от полза днес. Подкрепете тези, които са се оказали в трудна ситуация. Необмислените действия и поведение може да доведат до раздяла с партньори. Ще се наложи да промените своите възгледи и начин на общуване ако искате да запазите хармонични отношенията си с близки хора. Смирете гордостта си в името на общите цели. Интуицията ище ви подскаже верният път за действие във всяка ситуация.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Денят ще бъде успешен ако не действате необмислено и прибързано. Първо преценете внимателно ставащото и тогава съставете план за действие. Бъдете внимателни при извършването на опасни дейности, съществува висок риск от аварии и катастрофи, травми. Ако почувствате слабост или неразположение веднага вземете мерки. Няма да постигнете особен успех в работата си, затова не се опитвайте да започвате нови проекти. Може да опитате някои нетрадиционни методи и техники за развитие, да се погрижите за здравето си.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Много от вас ще се занимават с неща, свързани с дома, строителство, недвижимости. Благопритни са и заниманията със земята – градинарство, земеделие. Денят е подходящ да решите някои финансови въпроси. Ще постигнете прогрес във важни дела. Може да получите предложение за нов съвместен проект с хора, споделящи вашите възгледи и убеждения. Съвместната дейност ще бъде не само ползотворна, но и много приятна. Личният ви живот може да се отрази на професионалната ви дейност и да промени някои партньорски отношения.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес се чувствате спокойни и уверени в себе си. Ще постигнете успех благодарение на добро стечение на обстоятелствата. Ще имате възможност да се запознаете с нови хора, които ще ви помогнат да реализирате големите си планове и проекти. Не пропускайте възможностите и ще успеете. Особено благоприятна ще бъде втората половина от деня. У дома и в семейството ви очакват благоприятни промени. Вечерта се отдайте на приятна почивка и общуване с близките си хора и децата. Не е изключено начало на романтична история, която ще ви подари много позитивни емоции.

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес емоциите ви ще минават през всички крайности – от неоправдан оптимизъм до най-дълбока меланхолия. За да постигнете някакъв успех в работата ще се наложи да се потрудите здраво и повече от колегите си. Някои от вас може да постигнат обещаващи споразумения в неформална обстановка, които ще ви донесат немалко дивиденти. Бъдете внимателни в думите и постъпките си и не допускайте недоразумения и конфликти с близките си хора. Така ще избегнете доста трудности и разочарования. Може да напомнят за себе си хора, които са ви били скъпи.
Източник astrovega.org