Дневен хороскоп за 15 февруари 2019-а година

0
224
vsyakajena всяка жена дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 15 февруари 2019-а година
В петък ще преживеете различни изненади или неочаквани събития свързани с жени.
Възможно неочаквано да приемете покана за събиране свързано с жена, да преживеете неочаквана среща с жена и др. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване свързано с вашата работа или бизнес, за провеждане на делови срещи с хора от други градове и държави, пише dunavmost.com. През този ден мнозина от вас ще се зарадват на новина или събитие свързано с дете или с успех на млад човек от семейството. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете. Днес ще се върнете към минали конфликти или стресови ситуации, като ще търсите причината за тяхното възникване от гледна на събитията през тези дни.
ЛЮБОВ: в петък на леки изпитания ще бъдат поставени чувствата между брачните партньори, които ще бъдат провокирани от някакви особености на характерите ви. Днес може да получите един позакъснял романтичен подарък или да останете разочаровани от такъв, който сте получили вчера.5 причини, които ще ви накарат да се влюбите в зодия БлизнациНе е тайна, че хората от зодия Близнаци са специални. Или ги обичате или се правите, че не ги познав…Feb 14 2019vsyakajena.com

Овен
хороскоп овен
В отношенията с любимия си човек Овните могат да бъдат твърде резки и импулсивни. Склонността ви постоянно да спорите за дреболии и да се заяждате с близките си може да доведе до разрив в отношенията.
Вероятни са разногласия с колегите и началството. Не се учудвайте, ако се окажете в центъра на борбата за власт.
Подписвайте договори и други документи, само след като сте ги проучили внимателно, тъй като са възможни финансови загуби.
Телец
хороскоп телец
По тясно личните или касаещи обичаните от тях хора въпроси Телците могат да бъдат отстъпчиви и мекосърдечни. Може да имате предвид чувствата на близките само в този случай, когато те са логично обоснована реакция на ставащото.
Способността да живеете с настоящето ви позволява да изпитате удоволствие от самия процес на извършване на работата.
Вероятно е да се появят прекрасни възможности за издигане в службата. Възможно е противоречие между удовлетворението от интересната работа и недоволството от малката заплата.
Близнаци
хороскоп близнаци
Любовните ви пристрастия днес са много необикновени. Имате много приятели, в любовта сте страстни, но са възможни проблеми от ревност в семейния ви живот.
Кариерата на Близнаците е успешна във всяка от областите, свързани с обществени, служебни и административни функции. Паричните въпроси са противоречиви, ту ви върви, ту има провали.

Рак
хороскоп рак
Любовните ви отношения могат да придобият тайнствен характер. Дори при тях може да възникне някакъв мистичен дух. Днес е възможно тясно общуване с братя, сестри и други близки роднини.
Денят е благоприятен за Раците, работещи като учители, журналисти, в радиото и телевизията, в транспорта, туристическите или търговски организации. Ако ви се появят дългове, постарайте се да се освободите от тях възможно най-бързо.
Лъв
хороскоп лъв
Вероятно е избраника на Лъвовете да се окаже непорядъчен човек, което не може да се прости в никакъв случай. По-добре се чувствате самички, доколкото околните не ви доразбират, тъй като вашите мисли и мнения се различават силно от техните мисли и мнения.
Притежавате дара да въздействате върху чувствата на околните. Може да имате способности и успех в литературното, артистично и музикално поприще.
Поради своята импулсивност може да попаднете в съдебно разглеждане и дори да отговаряте пред закона.
Дева
хороскоп дева
Не си правете окончателни изводи и не взимайте на сериозно обидните думи. Всъщност ситуацията не е толкова безнадеждна. Днес са ви противопоказни прибързаността и скарванията с близките хора.
Склонността да се отнасяте снизходително към собствените си слабости може да доведе до усложнения в личния ви живот.
Днес може да привършите някои от най-неотложните неща точно навреме. Днес не разчитайте на помощ отстрани, само вие можете да си помогнете.

Везни
хороскоп везни
Вероятно е влечение към наслади, гледане през пръсти на собствените си слабости, желание да се отървете от задължения и отговорност. Днес както никога ви е нужна сдържаност и такт в общуването.
Не се опитвайте да се занимавате с неща, за които имате смътна представа. Няма да ви върви в хазарта, спекулациите и проектите за „бързо забогатяване“.
Скорпион
хороскоп скорпион
Научете се да прощавате слабостите на другите, тъй като и вие не сте съвършени. Въпреки благите намерения, непримиримостта ви във формата на външно смирение и пожертвование са сериозна пречка в общуването.
Събитията през деня ви заставят да се трудите с пот на челото. Възможно е да ви се наложи да наваксате всичко, което сте пропуснали преди това.
Увеличават се потребностите и се появяват много желания.
Стрелец
хороскоп стрелец
Може да сте настроени напълно на любовна вълна, но повече ви привлича лекомисления флирт, отколкото сериозните отношения. По много въпроси срещате упорита съпротива и неразбиране.
Придвижването напред в професионалния живот, с което беше ознаменувано началото на годината, малко се забавя и при много Стрелци може да бъде свързано с преориентация на дейността, прехвърляне в нов офис или затъване в битови проблеми.
Всичко зависи от вас по отношение на финансовите дела. Среда няма да има – или успех, или поражение, или едната крайност, или другата.

Козирог
хоросокоп козирог
Не си струва да се опитвате да се сближите и да предизвикате партньора си към откровеност. Семейните проблеми може да излязат на преден план и да ви отнемат много време и сили.
Не позволявайте дори на влиятелни хора да се намесват във вътрешните ви работи, да влияят на вашето мнение по един или друг въпрос.
Противопоказни са търговски и рисковани финансови операции.
Водолей
хороскоп водолей
Новите познанства имат дълговременен характер и впоследствие може да бъдат фундамент за здраво семейство. По пътя на взаимното съгласие има много проблеми и затова вашата природна гъвкавост и деликатност се оказват тъкмо на място.
Липсата на суетност и скромността ви открояват благоприятно сред колегите и партньорите ви. Успешни са всякакви банкови и валутни операции.
Риби
хороскоп риби
Денят символизира лъжи, илюзии и изкушения. Трябва да бъдете внимателни в любовните си отношения. Близките на Рибите страдат от неустойчивото им настроение. Трябва да допълните увереното си придвижване към набелязаните цели с проява на интерес към нови и перспективни неща.
Рибите може да бъдат чувствителни, сантиментални, а понякога и щедри, но само към тези, които те безропотно и безнадеждно обичат.Разкрито: Какъв е най-големият ни страх според зодиятаДори най-смелите в зодиака имат своите страхове. От фобии към паяци до страх от разбито сърце, всяка…Feb 12 2019vsyakajena.com