Дневен хороскоп за 14 януари 2019 година: Конфликти за Лъвовете, семейни дела за Девите

0
255
хороскоп за 11.01.2019

Овен
По-добре е да посветите първата половина от деня на домашната работа: трябва да направите генерално почистване, някакво преустройство или разместване.
Използвайте предоставената ви възможност за пътуване или екскурзия. Може да възникне желанието да флиртувате, но за това ви подтиква не жаждата за развлечения, а влечението към романтиката.
Работата в сферата на културата, развлеченията и общественото хранене може да донесе на Овните известност и доход.
Телец
Може да се разочаровате от любимите си хора, тъй като изведнъж виждате у тях отрицателни качества, но едва ли се решавате на окончателен разрив в отношенията.
Едва ли днес сте причинители на скарвания, обратното, избягвате властните и равнодушни роднини. Особено ценна за вас е красотата и уюта в дома.
Днес сте предразположени към спортуване. Възможно е у вас да се изявят разнообразни интереси.
Близнаци
Хармония в любовните отношения. Днес сте търпеливи към грешките и недостатъците на любимите хора. В семейството си обичате своите близки, глезите децата със своята излишна снизходителност, изпълнявате молбите им и търпеливо ги обучавате.
Благоприятно е да посветите този ден на децата си, питомците и подчинените.До всички Козирози: Това са признаците, които ви определят като истински представители на тази зодияКозирозите са едни от най-особените зодиакални знаци. Те се славят със своя инатлив характер и загад…Jan 8 2019vsyakajena.com

Рак
Възможен е разрив в отношенията, тъй като характерното за вас търпение може да се изчерпи. Няма да простите предателството и лъжата. Възможно е да се усъмните в искреността на близките си , да станете злопаметни и дори агресивни.
Този ден може да ви се стори безкраен и тягостен.
Лъв
Никой не умее да се отдалечи от любовника си завинаги с такова безразличие като Лъвовете. Много сте горделиви и затова в семейството възникват много конфликтни ситуации, които водят до разрив.
Прекарвайте времето си съвместно с децата, ходете заедно на кино, на концерти и театър.
Не е грях възрастните пък да надникнат в ресторант – не трябва да се лишавате от това удоволствие.
Дева
Астрологичната ситуация изнася на преден план въпроси, свързани с дома, неговото обзавеждане, ремонта и подобрението на емоционалния климат в семейството.
Не губете усещането „за реалност“. Щастието ви трябва да е под надеждна защита.
Възможно е пътуване с опознавателен или развлекателен характер. Може да окажете помощ на близък човек.

Везни
Може да се ползвате с успех сред противоположния пол и да привлечете късмета към себе си. Може да се чувствате уморени, но ако посветите сутринта на почивка, то енергията ви е повече от достатъчна за изпълнение на домашните работи.
Пълноценната почивка на открито и добрият сън ви помагат да се освободите от напрежението.
Всякакво влагане на пари е сполучливо и ви носи печалба.
Скорпион
Днес трябва да се усамотите, за да въведете ред в мислите си. Бъдете внимателни, с вас може да се случи някаква неприятност. Бъдете внимателни и с децата и възрастните хора.
Нужна ви е почивка и внимателно отношение към вашите сътрудници и членовете на семейството. Не си създавайте врагове.
Стрелец
Бъдете внимателни. На вашите любовни отношения може да повлияе повишената конфликтност и раздразнителност, на практика заради дреболии. Преди да предприемете каквото и да е, трябва да обмислите всичко.
Проявете особено внимание в общуването си с непознати хора. Не е желателно в началото на деня да планирате отговорни срещи, по-добре е да ги прехвърлите за втората половина от деня.

Козирог
Възможно е да се появят нови поклонници, но съвсем не на всеки е съдено да остане с вас за дълго. Дръжте се нормално, без да се горещите и бунтувате, не правете необмислени постъпки и си подбирайте думите.
Днес сте лекоподвижни и готови да отидете с приятелите дори на края на света. Очаквайте приятни изненади и подаръци.
Водолей
Готови сте за доста усилия в търсенето на нови любовни отношения, ако предишните са загубили смисъл. Звездите ви дават шанс да урегулирате семейните си отношения.
При много от Водолеите този ден минава щастливо в тясната компания на най-близките им хора.
Съдбата ви дава шанс да подобрите финансовото си състояние.
Риби
Личният ви живот може да отстъпи на заден план, при влюбените се появява охлаждане на чувствата. Постарайте се да проявявате сдържаност, тъй като в противен случай нещата може да стигнат до развод, а това сега не трябва да допускате, тъй като и сами не знаете кому и за какво да отмъщавате.
Това е най-подходящото време да излезете със семейството си сред природата, това е полезно и за децата. Парите се топят в ръцете ви и към вечерта може и да ги няма.
Източник dunavmost.com2019-та е годината на Земния глиган. Ето какво очаква всяка зодия в този интензивен периодНастоящата година бе годината на Земното куче, докато предстоящата 2019 година е тази на Земния глиг…Dec 28 2018vsyakajena.com