Дневен хороскоп за 14 септември 2018 година: Семейни проблеми за Девите, Везните да си вземат почивка

0
234

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Настройте се на ползотворна работа, за да успеете. Денят ще е изпълнен с много предизвикателства и недоразумения в професионалната сфера и в личните отношения. Финансовите проблеми ще се разрешат благодарение на богатия ви опит и разумния подход. По-добре се откажете днес от нови проекти и сключване на договори. Те ще ви донесат финансови загуби. В отношенията с любимия човек може да се наслаждавате на хармония и спокойствие.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Най-добре отложете важните преговори, контакти, решения и интервюта за друг ден. Днес не сте в състояние трезво и конструктивно да анализирате и действате. Не е препоръчително да пътувате в друг град или в чужбина особено ако вие шофирате. Твърде е възможно да възникват конфликти на работното място или у дома. Не си изпускайте нервите и не викайте. Това няма да реши възникналите проблеми. Редица недоброжелатели ще ви напрегнат още повече.Вижте кои са трите зодии, които имат най-гореща любов с представителите на зодия КозирогНеговата управляваща планета е Сатурн. Знакът на Козирог – умерен, амбициозен, сдържан… Набелязват…Sep 9 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Днес ще бъдете в стихията си и комуникативността и личното ви обаяние ще ви донесат забележителни резултати. Възможно е да получите предложение за нова перспективна работа. Добре е да го обмислите внимателно, защото не дава големи обещания за добро заплащане, но гарантира професионално развитие. Сериозни конфликти на финансова основа може да се очакват, а също и неразбирателства в семейството. За да избегнете задълбочаване на споровете, се постарайте да не реагирате прекалено бурно на казаното от другите.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Предстои ви важен разговор с упорит и недоверчив събеседник. С лекота ще намерите аргументи, с които да го убедите и да постигнете нужния ви резултат. В личния живот ви очакват ярки преживявания и романтични срещи. Днес забравете за малко служебните ангажименти и се отдайте на развлечения и почивка. Не бързайте да се втурвате да пазарувате, защото парите не ви достигат. Спокойно обаче може да се занимавате с неща, които няма да ви струват нищо, а ще ви обогатят духовно.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Слушайте вътрешния си глас ако не сте сигурни как да постъпите. Особено ако това се отнася до финансови въпроси. Не се конфронтирайте със събеседниците си, тъй като всеки спор само ще развали настроението и почивката ви. Отдайте се на приятелски срещи и раздумки, съвместни разходки сред природата. Децата отдавна жадуват вашето внимание. Семейните забавления ще ви доставят удоволствие и ще снемат напрежението. Не се отказвайте от любовните срещи, прекарайте колкото може повече време с любимия човек.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Предстои ви много работа и не отлагайте нищо за друг път. Проверявайте електронната си поща и следете за всяка информация, която може да се окаже решаваща за вашата дейност. Нямате никакво свободно време и малко сте занемарили домашните задължения. Това обаче ще ви докара проблеми с половинката. Отделете и достатъчно внимание на бъдещите си планове и перспективите. Един поглед отстрани може да ви покаже слабите места и как бързо да коригирате посоката на действие.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Ако не сте успели да си починете това лято сега е моментът да си вземете отпуск и да се отправите на пътешествие. Не разчитайте обаче на очаквания бонус, за да финансирате почивката си. Доверете се за организацията и предоставете инициативата на своите близки. Така ще избегнете много недоразумения и ще запазите семейната хармония. Контактите с чужбина може да се окажат доста перспективни и многообещаващи. Позволете си почивка, работата днес няма да ви спори. Излишно е да се суетите и напрягате.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Днес ще установите, че плановете и намеренията ви напълно се разминават с тези на семейството и роднините. Това ще ви накара да преосмислите приоритетите си. Опитайте се да запазите семейната хармония и сдържайте амбициите и раздразнението си. Далечните пътувания и контракти с непознати фирми не са препоръчителни. Имате добри шансове за развитие в кариерата или финансовата дейност. Не ги пропускайте. Любимо занимание ще ви помогне поне малко да забравите за служебните проблеми.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Сутринта посветете на решаването на някои проблеми, свързани със семейството, дома и бита. По-късно може да се заемете с неотложни срещи, съставяне на планове или делови задачи. Почивката в семеен кръг ще ви се отрази добре. Творческите занимания ще ви доставят истинско удоволствие. Възможни са проблеми с партньора заради нежеланието му да приеме вашата гледна точка по много важни въпроси. Обърнете внимание на здравословни проблеми, но не се подлагайте на хирургически операции.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Интересен ден ви очаква, изпълнен с романтика и приятни очаквания. В обкръжението ви ще се появи човек, към когото отдавна изпитвате интерес. Избягвайте контактите с ръководството и максимално деликатно се отнасяйте към всички служебни въпроси, за да не изгубите работата си. Някои текущи проблеми ще се наложи да решавате тайно и да не афиширате участието си. Вечерта неочакван посетител ще ви изненада и зарадва.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Денят ви носи прекрасно настроение и душевно спокойствие. Най-накрая може да осъществите морското си пътешествие. Може да се отдадете на заслужена почивка у дома и на спокойствие да обмислите проектите или личния бизнес. Избягвайте прибързани решения и не предприемайте инициативи, свързани с бъдещето. Очакват ви перспективни промени, но днес по-добре си починете, разходете се или се отдайте на любими занимания със семейството.Любов със Скорпион? Ако сте от тези три зодии, това ще бъде най-запомнящата се връзкаТой се управлява от Марс и Плутон и за него се знае, че е най-сексуалният знак в зодиака. Скорпион –…Sep 9 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Децата днес ще изискват вашето внимание. Бъдете търпеливи и емоционално уравновесени. Проблеми и спорове с любимия човек може да охладят отношенията ви. Ако не разрешите финансовите въпроси проблемите ще продължават да влошават връзката ви. Постарайте се да не реагирате прекалено рязко на претенциите на близките си, за да не изострите ситуацията докрай. Прекалено сте отдадени на работата си, но когато те видят финансовите резултати може и да смекчат негодуванието си.
Източник astrovega.org