Дневен хороскоп за 14 декември 2018 година: Препятствия пред Стрелците, Козирозите поправят стари грешки

0
266
хороскоп за 11.01.2019

Овен
Бъдещият ви партньор може да ви използва за свои интереси. Не пренебрегвайте съветите на по-възрастните. Възможно е да получите облекчени условия за учение, в това число и в чужбина.
При най-малката финансова грешка във важни документи може леко да влезете в конфликт със закона.
Телец
Нарасналата сексуалност и обаяние на Телците помитат всички прегради по пътя към блаженството. Вие си имате свой стил, свои представи за живота и затова е желателно партньорът ви да споделя вашите увлечения.
Денят е благоприятен за сключването на годежи и решаването на съдебни дела. Възможно е дори най-сложните неща да се оправят от раз.
Телците се усещат на върха на славата. Голяма е вероятността от получаването на възнаграждение.
Близнаци
Благоприятен ден за общуване, нови запознанства и възобновяване на старите връзки. Възможно е да ви се наложи да преживеете трудности в отношенията си с близките си.
Внезапно възникнал конфликт може да се разреши във ваша полза. Известна разсеяност, прибързаност и нежелание да се съсредоточите върху едно нещо може да създадат проблеми в професионалната дейност.
Не обръщайте внимание на малките загуби, тъй като в края на краищата оставате с печалба.Коледа наближава! Ето и кой е най-желаният подарък за този празник, според зодиятаС бързото наближаване на Коледа, всеки от нас започва полека-лека да обмисля и какви подаръци ще куп…Dec 1 2018vsyakajena.com

Рак
Вие дълго помните нанесените ви днес обиди. Притежавайки вродено чувство за справедливост, всяко нейно нарушаване разглеждате като сигнал за протест.
Днес Раците са невъзприемчиви към нови идеи и странят от новостите. Може да сте твърде щедри, но само към близките си, приятелите и съмишлениците си.
Лъв
Лъвовете трябва да бъдат внимателни при избора на партньор – не е изключено те да срещнат човек, с когото да свържат живота си. Необмислените решения или импулсивните постъпки може да доведат до непредсказуеми резултати.
Появява се възможността да се смени сферата на дейност, да се проявят способностите и талантите за осъществяване на замисленото.
Не взимайте никакви важни решения по финансовите въпроси.
Дева
На Девите се препоръчва да помечтаят и да проявят с пълна сила своята фантазия и въображение. Отделете повече внимание на своята външност. Полезно е да измените своя имидж.
Трябва да се научите да живее с хората, които не съвсем ви устройват в духовен или психологически аспект. Много Деви могат да мислят бързо и ясно, и да решават сложни проблеми.
Днес трябва да се погрижите да изглеждате привлекателни, макар че за това може да отиде не малка част от натрупаните средства.

Везни
Вероятен е проблем, свързан с неизпълнени задължения или обещания. Желанието да прехвърлите проблемите на плещите на близки хора предизвиква бурен протест и негодувание.
Днес ви е нужна концентрация на силите. Не проявявайте снизхождение. Не трябва днес да прибързвате с покупките, тъй като те могат да се окажат несполучливи.
Скорпион
Ако не се промените към по-добро, то бъдете готови в личния си живот за рязък обрат на съдбата. Събитията от деня може да принудят Скорпионите да изпаднат в положението на обиденият от тях човек.
Започната работа изисква прекомерно напрежение на силите, способност бързо да се взимат решения и умението да криете своите планове.
Стрелец
Бъдете предпазливи в изказванията си. Дори една прибързана дума може да повлияе на хода на вашата съдба. Много Стрелци се държат предизвикателно с хората с по-ниско обществено положение и в същото време се подмилкват на влиятелните хора.
Денят проверява Стрелците за бързото им реагиране в нестандартна ситуация. Не трябва да проявявате пасивност – днес сте уязвими. Дори незначителното препятствие ви се струва непреодолимо.

Козирог
Постарайте се да допускате до себе си само достойните за вашето внимание хора, макар че понякога може и да грешите в оценките си. Възможно е Козирозите да осъзнаят вината си пред своите близки и да се постараят да поправят грешките си от миналото.
Повишеният жизнен потенциал на Козирозите може да се отрази положително на резултатите от търговските сделки и търговските договорености.
Водолей
Възможно е в главите на Водолеите да се появи мисълта да променят своя имидж, маниер на поведение и отношението си към любимия човек. Възможно е Водолеите да осъзнаят своята вина пред близките си и да се постараят да поправят грешките си от миналото.
Може да ви забележат и да ви предложат повишение в службата или да ви дадат изгодна творческа поръчка.
Риби
При влюбените Риби са възможни негативни пророчески сънища и неприятни предчувствия, които могат да се сбъднат. Възможно е недоразумение и конфликт с близките на почвата на ревност.
Захванете се решително за работа и можете успешно да я приключите. Резултатът потвърждава правилността на вашите решения и действия.
Възможно е Рибите да получат големи суми пари, което да им позволи да не се безпокоят за пари в най-близко време.
Източник dunavmost.comВсеки един от тези камъни пази и лекува определена зодия от зодиака! Вижте кой е вашият камък и го носете винаги със себе сиОткакто съществува астрологията, познавачите в тази област смятат, че всяка зодиакален знак си има м…Nov 27 2018vsyakajena.com