Дневен хороскоп за 12 септември 2018 година: Телците да избягват авантюри, Близнаците преодоляват проблеми

0
248

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Днес може да решите, че се нуждаете от коренна промяна в живота. Най-добре ще се чувствате в обкръжението на семейството си и да се отдадете на почивка. Една обща идея ще ви обедини и ще ви помогне да решите редица домашни проблеми. Може да очаквате неочаквана визита на приятни гости. Ако решите да прекарате деня в уединение, за да съберете мислите си и да подредите плановете си, това също ще ви се удаде прекрасно.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Днес усилията ви да подобрите финансовото си състояние няма да се увенчаят с успех. Въздържайте се от активни действия в тази насока. Не се впускайте в безразсъдни авантюри. Без сериозна подготовка и планиране не може да разчитате на положителна промяна на ситуацията. Може да разчитате на близък приятел да ви подскаже верния път, който ще ви донесе положителни резултати в бъдеще. Някои ваши възгледи и принципи ще претърпят сериозна промяна.Тези характеристики на жената от зодия Дева я правят толкова интересна. Ето каква е тяТя има грациозна фигура и определено не ѝ липсва самочувствие. Жената Дева няма как да бъде объркана…Sep 9 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Много от вас днес ще успеят да намерят разрешение на някои проблеми, свързани с естеството на работата ви или с търсенето на такава. Другите ще се потопят изцяло в работата си и няма да имат време да се отвличат по странични занимания. Работата в колектив ще ви помогне да се сдобиете с немалко ценна информация или нови идеи, които да реализирате с успех. Ако имате възможност вечерта прекарайте насаме с любимия човек.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Днес проявявайте повече внимание в работата си, на пътя и при общуване с другите. Старайте се да не влизате в спор с непознати и въобще по-малко се поддавайте на емоции. Не бъдете прекалено словоохотливи относно плановете си и желанията си пред околните. Доверявайте се на проверени приятели и съдружници, които ще ви подкрепят. Ако решите може да се отдадете на почивка. Едно пътуване към морето с любимия човек ще възвърне силите ви.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Благодарение на подходящите връзки с влиятелни лица най-накрая ще намерите подходящата за вас работа. Учението и пътуванията също ще се увенчаят с успех. Бизнесмените ще успеят да сключат важна сделка. Дълго сте очаквали този момент, затова не се отпускайте при преговорите. Всичко е важно за успеха. Светът на изкуството е готов да ви покаже невероятни неща, затова не се отказвайте да посетите интересно мероприятие с ваш близък.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Днес много от плановете ви с лекота ще се реализират. Интересно предложение ще ви накара да се замислите за смяна на работата ви. Подгответе се добре и отрано за далечното пътешествие, което сте решили да предприемете. Само така ще се радвате на приятни впечатления и интересни преживявания. Няма да имате проблеми с оформянето на важни документи, но в никакъв случай не участвайте в хазартни игри или авантюри. Очаква ви банкрут или неприятности.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Остевете се на течението и без това нищо не може да промените. Успех може да постигнете в творческата дейност. Непременно посетете важно тържество или мероприятие, за което сте получили покана. Доста усилия ще трябва да положите, за да поправите някои грешки във финансовата сфера. Не може да разчитате печалба, но поне ще закрепите положението. Въведете ред на работното си място и в документацията. Настроението ви се колебае между еуфория и депресивна тъга, обуздайте емоциите си.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Смело се отправяйте на пътешествие. Преживяванията ще ви заредят с прекрасни впечатления и емоции. Денят е подходящ и за обучение или повишаване на квалификацията. Ако трябва да решавате юридически въпроси късметът е на ваша страна. Финансовото ви състояние е стабилно и няма да ви тревожи. Разчитайте на разума си, когато решавате важни въпроси, но ако ситуацията изисква незабавна реакция може да се вслушате в интуицията си и няма да сгрешите.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Опитайте се да погледнете на себе си отстрани и да направите съответните изводи. Възможно е да решите, че се нуждаете от кардинални промени на имиджа и на живота си. Възможно е днес да ви върви в любовта повече отколкото във финансите. Може да срещнете нови партньори или подходящ спътник в живота. Денят е подходящ за благотворителна дейност и философски търсения. Не изпускайте своя шанс да внесете положителни промени в живота си.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес често ще се наложи да се консултирате с началника си по въпроси, свързани с нов проект. Всички грешки ще се наложи да оправяте сами, вероятно няма да получите помощ от другите. Ще ви се наложи да се разделите с някои хора, може да започнете работа в чужбина. Финансовите постъпления идват редовно и в големи размери. Спокойно може да си позволите обиколка по магазините и да си направите специални подаръци. Вечерта ще ви донесе романтика и неочаквана среща ще ви зарадва.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Не се огорчавайте ако днес в командировка изпратят ваш колега. И без това вътрешно искате да си останете у дома. Към вас ще се обръщат за съвет много колеги, а телефонът ви няма да спира да звъни. Особено успешен ще бъде денят за хората, работещи в сферата на образованието и науката. Ще имат възможност да покажат своята ерудиция и задълбочени познания. Някои от вас ще срещнат любовта и може дори да се решат на трайно обвързване.Да си родител е благословия и изпитание едновременно. Вижте каква майка сте според зодията сиНезависимо дали и колко вярвате на астрологията, знайте, че дори и в малка степен, зодията под която…Sep 9 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес ще ви върви във всички финансови операции. Смело инвестирайте средства в интересен проект и той ще ви донесе значителни печалби. Някои от вас ще успеят да заемат ръководно място в професията си, да получат значителна власт или популярност. Успех ще постигнете в търговията или финансите. В сложна ситуация разчитайте на честен и достоен начин на действие, за да намерите изход от нея. Защитавайте своите интереси.
Източник astrovega.org