Дневен хороскоп за 12 октомври 2018 година: Овните стават жертви на интриги, Телците въвеждат ред у дома

0
273

ОВЕН
Днес може да станете жертва на интриги и измама. Няма да бъдете способни реално да прецените ситуацията. Ще получите помощ от колеги и надеждни приятели, които ще ви дадат мъдри съвети. Пригответе се за проблеми в личния живот или неблагоприятни промени на работното място. Неприятните новини ще ви извадят от равновесие и ще развалят настроението ви. Въздържайте се от конфликти у дома и помнете, че утрото е по-мъдро от вечерта.

ТЕЛЕЦ
Денят е благоприятен за довършване на започнатото. Може да се опитате да въведете ред у дома, да започнете ремонт или освежаване на жилището си. Възможно е да направите някои делови запознанства, от които ще се възползвате в бъдеще. Финансовият ви доход е достатъчно добър и може да си позволите малко шопинг. Отнасяйте се критично към съветите на роднини. Сега са ви нужни положителни емоции, затова прекарайте малкото си свободно време сред приятна компания.Дамите от тези 4 зодии за нищо на света няма да дадат втори шанс на бившия сиРазделите са нещо много болезнено. До себе си сме имали човек, който е бил всичко за нас, а сега се …Oct 9 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Вероятно днес ще бъдете болезнено раздразнителни и мнителни. Струва ви се, че шефовете ви гледат накриво, а приятелите си подозирате в нелоялност. Направете всичко да укрепите авторитета си независимо, че не всичко върви както ви се иска. Слабостите ви и илюзиите в общуването, грешните представи може да донесат загуби в търговията и творческата дейност. Ако у дома ви чака много работа постарайте се да я разпределите между всички от семейството.

РАК
Не бъдете прекалено независими в личния си живот, за да не останете сами. Финансовото ви положение е добро. Следвайте интуицията си и няма да сгрешите по пътя към благополучието. Настроени сте дружелюбно, но не се доверявайте прекалено много на приятелите си. Хора, на които вярвате безрезервно, може да ви предадат. Отделете повече внимание на себе си и ще почувствате спокойствие и облекчение. Може да посетите възрастните си роднини и да ги зарадвате.

ЛЪВ
Внезапна неочаквана печалба ще ви зарадва и ще оправи настроението ви за цял ден. Активният отдих, размисли и общуване с близки хора ще запълнят времето ви. Може да посрещнете гости или да се видите с роднини и близки приятели. Това ще ви донесе душевен комфорт и хармония. Вероятно новото ви любовно увлечение няма да продължи дълго, въпреки обещаващото начало. Не прекалявайте с угощенията, за да не съжалявате по-късно.

ДЕВА
Доброто настроение значително ще повлияе на трудоспособността ви. За да се предпазите от финансова криза, ще трябва разумно да вложите парите си. Може да разчитате на приятелите си, които са по-компетентни по бизнес въпроси е ще ви посъветват какво да направите, за да получите добра печалба. В семейния живот не всичко е идеално. Малко семейно събиране ще ви помогне да изясните недоразуменията и да постигнете желаната хармония и доверие.

ВЕЗНИ
Всичките ви мисли днес се въртят около една тема – любов и близък човек. Не са изключени недоразумения, но те лесно ще се изяснят и отново ще се носите на крилете на любовта. Интересни идеи, които ще приложите в работата си ще бъдат оценени по достойнство и това веднага ще се отрази и на възнаграждението ви. За да се спасите от главоболие и изостряне на хронични заболявания се поглезете с процедури и активна почивка, които бързо ще ви върнат във форма.

СКОРПИОН
Силните емоции напълно ще ви завладеят. Любовна интрига на работното място неочаквано и за вас ще ви обсеби. Запазете разсъдъка си и бъдете предпазливи, за да избегнете много неприятности. Откъснете се от външния свят за малко. Желателно е да отложите всички решения и важни задачи за друг ден. Посветете малко свободно време на децата си. Те отдавна жадуват за вниманието ви. Разходете се сред природата и се заредете с енергия.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете внимателни с хората около вас. Всички конфликтни ситуации ще донесат сериозни последствия за вас. В семейството е възможен спор по материални въпроси. Ако носите повече пари от партньора си у дома не му го натяквайте и не го тъпчете. Обмислете новите проекти, които ще предложите за изпълнение. Те ще бъдат оценени по достойнство и ще ви донесат добри резултати. Сериозни промени настъпват в обкръжението ви и трябва да отделите време, за да прецените ситуацията и да вземете правилно решение.

КОЗИРОГ
Днес ще се наложи да поработите здраво,за да успеете с всички задачи и да не пропуснете нещо важно. Съобразявайте се с мнението на близките си хора. Ако финансовото ви положение не е такова каквото ви се иска, не се огорчавайте и не изпадайте в паника. Направете точен план за бъдещето и с вашето трудолюбие ще успеете да се справите успешно. Делово партньорство и взаимоизгодно сътрудничество ще ви помогнат да си стъпите здраво на краката.

ВОДОЛЕЙ
В професионалния ви живот всичко се развива равномерно. Важното е да бъдете уверени в себе си и своите възможности. В личния ви живот всичко се нормализира, а любовта се разгаря с нов пламък. Подредете проблемите си по важност и ще ги разрешите много по-бързо и ефективно. Бъдете по-внимателни във всяко отношение днес. Възможни са неочаквани промени в набелязаните планове и ситуацията ще се подрежда не така както ви се иска.Вижте кои 3 зодии ще срещнат голяма любов през октомври. Вие сред късметлиите ли сте?За тези 3 зодии октомври ще бъде много романтичен, пишат от iwoman.bg.
Овен
Само до преди няколко се…
Oct 4 2018vsyakajena.com

РИБИ
Внесете малко романтика в семейните отношения. Не довеждайте ситуацията до конфликт, за да не се окажете без възможност за изход. Тогава ще видите как се променя отношението на близките ви към вас. Творческото отношение към всяка задача ще ви откъсне от проблемите в личния живот. Много от вас ще се радват на успехите на децата си. Вечерта може да се изненадате от неочаквана среща с близък приятел, когото отдавна не сте виждали.
Източник astrovega.org