Дневен хороскоп за 12 декември 2018 година: Лъвовете преливат от енергия, служебни неуредици при Девите

0
236
хороскоп за 11.01.2019

Овен
Денят е свързан с коригиране на дългосрочните планове. Вероятно е днес вашия мироглед да претърпи изменение. Преразгледайте договорите си с партньорите по бизнес и с началството.
Възможно е да се откажете дори и от започната вече работа. Може да се прояви желание за рязка промяна.
Дори външността ви няма да ви задоволява. Желаете промяна и на вътрешния си свят.
Телец
Ден, свързан с трансформации в средата около вас и преодоляване на съблазните. Вероятни са сериозни сблъсъци с околните в защита на интереси.
Днес, както никога преди това, се налага да сте търпеливи и далновидни. Вие рискувате да загубите много, ако изпуснете нервите си.
Близнаци
През този ден трябва да се отнасяте много внимателно към своите служебни задължения. Любовна среща или неочаквана постъпка от страна на партньора може да ви донесе разочарования.
Вероятно е да започнат дълги изяснявания на отношенията по този повод, който може да се разреши единствено в резултат на откровен разговор и сърдечна беседа.Ето кои са зодиите, на които природата е дала много повече отколкото на всички останали!Както вече добре знаем, всяка зодия е надарена с определени качества, които коренно се различават от…Dec 10 2018vsyakajena.com

Рак
Денят е изпълнен с емоционално напрежение. Вие може да направите някои грешки и пропуски в работата. Пред вас се изправя необходимостта от избор между приятното и необходимото.
Вероятно е да се почувствате общо неудовлетворени. Някои ежедневни задължения ви идват до гуша.
Не се подавайте на негативни мисли и чувства.
Лъв
Днес е вероятен изблик на енергия. Вашата целеустременост се отразява положително на работата ви. Това създава условия за въплъщение в живота на вашите мечти.
Използвайте нарасналото ви лично обаяние, за да възстановите благосклонното отношение на хората към вас. Мнозина са зарадвани от успехите на децата.
Дева
Възможни са неуредици в личен и служебен план. Много внимателно се отнасяйте към задълженията си. Изключете всякакъв риск, защото има опасност от загуби.
Разчитайте само на себе си. Трябва да се откажете от желанието си да подчертавате собственото превъзходство. Но не трябва да изпускате възможността да промените към добро своя живот.
Според планетите, такава възможност съществува. Конфликтите днес се разрешават единствено чрез откровен и сърдечен разговор.

Везни
Денят е предназначен за размисъл, прошка и признаването на собствените си грешки. Вероятен конфликт може да се разреши само с в резултат на откровен и сериозен разговор.
Не са изключени изгодни предложения. Преди да участвате в нови дейности, добре обмислете всякакви рискове. Може да загубите доста.
Внимавайте в изпълнението на своите задължения. Не разчитайте на чужда помощ.
Скорпион
Ден, свързан с трансформации в обстановката и преодоляване на съблазните. Днес бизнесмените трябва да избягват рисковете. Вероятни са конфликти с околните.
Трябва да проявите максимум търпение и далновидност. Изгодно предложение на пръв поглед, може да доведе до колосални загуби.
Не рискувайте излишно. Вечерта прекарайте в семейна обстановка.
Стрелец
Напрежението около вас продължава. Търсете начин да укрепите позициите си. Проявете инициатива и настойчивост в това. Възможностите, които се появяват пред вас, вероятно ви измъкват от трудна ситуация.
Този ден се явява благоприятен за въвеждане на порядък в служебната и лична документация. Намерете време да пообиколите любимите си магазини и да обновите с нещо гардероба си.
Както знаете – по дрехите посрещат. А в днешно време това си е от значение.

Козирог
Хубав ден във всяко едно отношение. Вашата активност и деловитост днес няма да останат незабелязани от влиятелни личности. Бизнесът и работата ви потръгват осезателно.
Денят е добър и за завършване на започната работа. Намерете време да анализирате изминатия път. Общуването в семейството ви е приятно.
Водолей
Неформалните дружески отношения с хора имащи власт и големи финансови възможности са залог за успех през настоящия период. Преди да сключвате сделки, преценете всички подробности.
Отнасяйте се внимателно към задълженията си. Разчитайте само на себе си. Не взимайте важни решения сами и по-добре заемете изчаквателна позиция.
Вероятните недоразумения са породени единствено в резултат на ваша грешка.
Риби
Звездите ви предупреждават да бъдете внимателни и далновидни. Днес не всичко зависи от вас. Не вярвайте на обещания и клетви. Не губете времето си с празни разговори.
Може да се почувствате раздразнени от това, че не намирате разбиране. В разговори с началството ви се препоръчва да не бъдете малодушни.
Проявете твърдост и отстоявайте своето мнение.
Източник dunavmost.comТова са трите най-велики женски зодии според астрологията! Вижте кои са тези уникални жениОпределено всяка една зодия дава едни характеристики на мъжете и други на жените. Три от зодиакалнит…Dec 7 2018vsyakajena.com