Дневен хороскоп за 11.01.2019

0
237
хороскоп за 11.01.2019

Дневен хороскоп за 11.01.2019:
ОВЕН
Нестабилните съюзи ще се разпаднат, а тези хора, чиито отношения са достатъчно здрави , ще издържат на конфликтите и неприятностите. Не преследвайте любовта, а се постарайте да се успокоите. Всичко ще нареди от само себе си. Финансовата ситуация ще се нормализира вечерта, когато ще получите известна сума на заем. Отношенията ви с роднините са обтегнати заради неразрешени въпроси с наследство. Романтична среща ще ви разведри от мрачните мисли.

ТЕЛЕЦ
На работното място може да ви очакват кардинални промени. Възможно е да намерите работа с по-гъвкаво работно време или по-добро заплащане. За финансовата си стабилност е добре да се заемете с привичните си или текущи задачи, работни или домашни задължения. Работата в екип ще ви донесе по-високи резултати, затова търсете съмишленици. Някои от вас ги очаква приятно пътешествие или неочаквано запознанство, които ще ви донесат запомнящи се впечатления и ще ги помните дълго.

БЛИЗНАЦИ
Вашият дипломатически подход ще ви помогне да избегнете назряващ конфликт с близките ви хора. Не се потапяйте напълно само в преследването на своите лични интереси и любими занимания, защото това неминуемо ще доведе до нови конфликти. Не споделяйте тайните си с останалите хора, колкото и близки да са ви, защото по-късно ще съжалявате за прекалената си доверчивост. Хора, които много пъти са ви помагали и този път ще ви измъкнат от незавидното ви финансово състояние.

РАК
Занимавайте се с текущите си задачи и работете върху укрепването на достигнатите позиции. Днес не ви очакват особени успехи и значителни постижения. Постарайте се да владеете себе си и да не предприемате необмислени действия. В личните и семейните отношения може да очаквате проблеми с роднини, усложнения във връзката с любим човек. Ако започнете неочакван роман постарайте се да не е пред очите на роднините.

ЛЪВ
Днес може да постигнете успех във всичко, с което се занимавате. Ако сте родени през юли за вас е най-добре да се съсредоточите върху собствените си потребности и върху нуждите на най-близките си хора. В същото време ще получите много възможности да реализирате своите желания. Не се притеснявайте ако някои работи не се получават днес, не се отказвайте и утре може да се получат. Много добър период да проявите творческа фантазия в активната си работа и бързо ще завоювате успех и признание.

ДЕВА
Хората с творчески професии ще постигнат значителен успех. Не изпускайте този благоприятен период за работа, творчество и контакти. Може днес да поставите точка на отношенията си с любимия. Повече се вълнувате от работата, кариерата и парите отколкото от всичко друго. Нов сътрудник ще се появи в работата ви и се постарайте да намерите общ език с него. В последния момент ще се наложи да тичате за подарък за юбилея на близък роднина.

ВЕЗНИ
Денят обещава добра печалба и сполучливи придобивки за дома и семейството. Възползвайте се от опита и знанията си, от дипломатичните си способности, за да се впишете успешно в новия колектив. Печалба от лотарията или успешно капиталовложение в бизнес проект ще стабилизират финансовото ви положение. Възползвайте се от шанса да подобрите отношенията си с родителите или роднините си.

СКОРПИОН
Днес ще почувствате стабилност във всички сфери на живота си. Очаква ви среща с човек, който ще ви предложи взаимоизгодно сътрудничество. Финансовият резултат от това сътрудничество ще ви позволи да върнете всичките си дългове и дори да ви останат пари за подаръци. Имате желание да реализирате творческите си способности в нова сфера. Пред вас се откриват много нови възможности. Чакат ви нови интересни и завладяващи любовни приключения.

СТРЕЛЕЦ
Вашето настроение ще зависи от физическото ви състояние. Не се преуморявайте и отделете време да се погрижите за здравето си. Отговорно подхождайте към всяко задължение и това ще ви помогне да постигнете успех. Съвместните проекти и работата в екип ще са най-резултатни днес. Вашата страст към пътешествия и свобода не са твърде по вкуса на любимия. Нужно е да постигнете компромис. В противен случай красивият роман бързо ще приключи.

КОЗИРОГ
Ревноста е лош съветник за семейните отношения. Това само ще предизвика безкрайни спорове и напрежение между вас. Постарайте се това да остане между вас, а не да стане известно на всички роднини и най-вече на децата. Прибързаността и разсеяността ще доведат до грешни решения и финансови загуби. Домашнш проблеми ще ви отнемат много нерви и сили. Успех ви очаква в любовта и творческите занимания, развлечения, нови запознанства. Повярвайте в себе си и ще постигнете много.

ВОДОЛЕЙ
Първата половина на деня е подходяща за започване на нови проекти или нови идеи за бизнеса. Възможно е да подпишете договор с нов партньор. Внимавайте с партньорските инвестиции във въшия бизнес. По-късно през деня може да се заемете с решаването на текущи важни въпроси. Творческите занимания или главоблъсканици също ще заемат доста от времето ви днес. Денят е подходящ за рекламни кампании и благотворителни мероприятия, а също така и за важни делови срещи.

РИБИ
Днес ще се наложи да се потрудите за бъдещото си развитие, а не само за пари. Финансовото ви положение обаче е критично затова си направете изводите и търсете достойна работа. Мълниеносните решения в личния ви живот няма да доведат до нищо добро. Каквото и да направите ще измъчват съмнения в правилността на избора ви. Вземете се в ръце и не прекрачнайте границите. Смело подписвайте договори, сключвайте брак тъй като времето е благоприятно за съюзи.