Дневен хороскоп за 11 септември 2018 година: Рибите недоволстват от партньора, Овните с нови приятелства

0
239

ОВЕН (Aries, 21.III–20.IV)
Денят е благоприятен за сътрудничество и партньорска дейност. Някои новопоявили се партньори могат да се превърнат в близки приятели и помощници в бъдеще. Не се опитвайте да решавате сами наболели въпроси. Със съдействието на партньорите може да намерите оригинално решение на редица проблеми и професионални въпроси. Успех ще ви съпътства и в сферите, засягащи семейството, контакти със стари приятели или роднини. Важни юридически въпроси, свързани с наследства и жилища, също предстои да бъдат разрешени.

ТЕЛЕЦ (Taurus, 21.IV–21.V)
Събирайте всяка информация, свързана с вашата специалност. Великолепен шанс ви се предоставя да получите добро образование, да започнете професионален курс и получените знания бързо да приложите на практика. Това ще подпомогне реализацията на плановете ви за подобряване на финансовото ви състояние и търсене на нови източници на доходи. Може да получите неочаквана подкрепа от член на семейството докато другите се отнасят скептично към вашите намерения. Необичайни покупки или делови запознанства ще разнообразят деня ви.Вижте кои 5 зодии са най-неуверените. Тази класация определено ще ви изненадаРак
Раците са несигурни в себе си, защото им пука прекалено много за всичко. Постоянно мислят за тов…
Sep 9 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ (Gemini, 22.V–21.VI)
Може да успеете да свършите важните задачи ако се заемете с тях по-рано през деня. С лекота ще ви удават контактите и намирането на съмишленици. Ако успеете да сдържите емоциите си ще си спестите конфликтите с с любимия човек или членовете на семейството. Днес ще успеете да получите важни документи и да договаряте търговски проекти. Ако твърдо сте решили да смените работата си първо довършете всички започнати проекти. Не е ясно доколко травмиращо ще ви се отрази тази промяна.

РАК (Cancer, 22.VI–22.VII)
Малко сложен период ви очаква . Отношенията у дома и на работното място ще се изострят и напрегнат. Парични загуби заради неблагоприятни обстоятелства или заради собствената ви глупост може да се окажат доста сериозни. Възможни са кражби, машинации и аварийни ситуации. Придържайте се към набелязаните планове и не се впускайте в необмислени авантюри. Някои от вас може да срещнат мечтаната половинка, но не изисквайте прекалено много от хората. Идеални партньори няма.

ЛЪВ (Leo, 23.VII–23.VIII)
Денят е добър за хората, заети в сферата на образованието. Продуктивни ще бъдат преговорите с чуждестранни бизнес партньори. Пътешествията и пътуванията ще са особено приятни и комфортни и ще ви доставят удоволствие. Не подписвайте важни документи особено ако се отнасят за финансови операции. Не изпускайте някои перспективни предложения за повишаване на квалификацията или ново образование. Намерете време да отдъхнете от деловите проблеми и да се отдадете на активна почивка с децата или се занимавайте с любимо хоби.

ДЕВА (Virgo, 24.VIII–23.IX)
Колкото по-малко искате от живота и от другите хора, толкова по-големи успехи ще постигнете. Чувствате някаква вътрешна дисхармония, която проявявате в конфликти и спорове. Сдържайте негативните емоции, за да не пречат на реализацията на плановете ви. Появата на любимия ви човек ще направи деня ви по-щастлив. Не се отказвайте от възможността поне малко да промените живота си към по-добро. Възможно е някои стари грешки да напомнят за себе си. Гледайте по-позитивно на нещата и всичко ще се промени.

ВЕЗНИ (Libra, 24.IX–23.X)
Не се поддавайте на провокации и не влизайте в спорове на работното място. Има вероятност да ви предложат интересна и добре заплатена работа. Бързо се съгласявайте без да губите време в излишни размисли. Контактите, образованието и повишаването на професионалните способности ще са успешни днес и ще ви донесат дивиденти в бъдеще. Бъдете стриктни и изпълнявайте и най-незначителните задачи. Вслушвайте се в мнението на колегите си и не отказвайте помощта им. Днес колективните проекти ще са най-резултатни за вас.

СКОРПИОН (Scorpius, 24.X–22.XI)
Успех ще постигнете само ако се занимавате с колективни проекти. Уединението и самостоятелните занимания ще са съпроводени с неприятности и проблеми. Не рискувайте парите си, загубите са сигурни. Ако ще подписвате договор внимателно проверявайте всички клаузи и условия на сътрудничество, за да не останете изненадани от някои скрити подробности. Вечерта прекарайте в компанията на близък човек. Романтична среща може да постави началото на стабилна връзка.

СТРЕЛЕЦ (Sagittarius, 23.XI–21.XII)
Обстоятелствата в живота ви се променят в добра посока. Ще се наложи обаче да балансирате много внимателно, за да си свършите работата и да не пренебрегнете семейството си. Не рискувайте по финансови въпроси, не се впускайте в излишни авантюри. За развлечение може да се отдадете на лек шопинг. Общуването с приятели и близки хора ще ви спаси от преумора и изпадане в депресия. Вашите успехи ще се определят от популярността и таланта ви, а не от заеманата длъжност.

КОЗИРОГ (Capricornus, 22.XII–20.I)
Днес не изпускайте и най-малката възможност за работа. В портмонето и в банковата ви сметка цари празнота. Очертава се да ви изпратят с колега в далечна командировка. Планирайте внимателно мероприятията за вечерта, не злоупотребявайте с търпението на хората около вас, бъдете позитивни и дружелюбни. Така ще съумеете да избегнете някои неприятности. Позволете си кратка почивка и така ще се заредите с нови сили и енергия.

ВОДОЛЕЙ (Aquarius, 21.I–19.II)
Днес може да имате успех в търсенето на подходяща работа с добро заплащане. Ако нямате пари може пък да ви провърви в любовта. Разчитайте обаче на разума си при вземане на решения и не се подвеждайте от емоциите. Разширете кръга си на интереси и ще намерите достатъчно нова информация, която да ви подскаже и нови идеи, които да реализирате с успех. Може да разчитате на финансовата подкрепа на вашите близки и партньори.Любов със Скорпион? Ако сте от тези три зодии, това ще бъде най-запомнящата се връзкаТой се управлява от Марс и Плутон и за него се знае, че е най-сексуалният знак в зодиака. Скорпион –…Sep 9 2018vsyakajena.com

РИБИ (Pisces, 20.II–20.III)
Днес дълго време ще се измъчвате от чувство на неудовлетвореност от партньора. Не се поддавайте на импулса да прехвърлите негативните си емоции върху другите, защото недоволството ви скоро ще премине, но отношенията трудно ще се възстановят. Внимателно подбирайте бизнес партньорите си, за да не търпите финансови загуби и да решавате маса проблеми заради некоректни съдружници. Възможно е вечерта да получите новини за далечни роднини, с които отдавна сте изгубили връзка.
Източник astrovega.org