Дневен хороскоп за 1 ноември 2018 година: Рибите да се съберат с приятели, Овните да сменят тактиката

0
224

Овен
Денят е сложен за вас. Ръководете се от чувството си за дълг и по-често сменяйте тактиката си. Победител е този, който съумее да съчетае няколко различни дейности за кратък период.
Ако разсипете брашно – очакват ви неприятности със здравето. Днес може да облечете нещо в жълто, оранжево или тъмно червено.

Телец
Направете си така графика, че да редувате интелектуален с физически труд. Вечерта може да се почувствате тъжно и самотно. Добре може да ви се отрази, ако поспортувате или се видите с приятели.
Ако разсипете брашно или трохи – това е на здравословни проблеми.
Ако желаете да помогнете на късмета си, то облечете нещо в бяло, жълто, оранжево или тъмно червено.Вижте как поднасяме извиненията си в зависимост от това, каква зодия сме (ЧАСТ 1)Всички правим грешки, за които рано или късно осъзнаваме, че трябва да се извиним. Но дали това се с…Oct 14 2018vsyakajena.com

Близнаци
Така организирайте днешния ден, че да редувате физическата работа с интелектуална. По възможност по-малко се оглеждайте в огледалото. Това ви позволява да отпочинете по-добре и да се заредите с енергия за идващите дни.
Пазете си кръста. Подходяща храна са палачинките със сметана и конфитюр. Ако разсипете брашно на пода – ще имате неприятности със здравето.

Рак
Чувството на самота и безпричинна тъга могат да ви обземат днес. Измислени неуспехи или мними успехи могат да ви преследват през целия ден. Най-доброто лекарство да се избавите от налегналите ви тежки мисли е да се съберете с приятели или да гледате някой зрелищен филм или спектакъл.
Добре може да ви дойдат няколко палачинки. Ако намерите няколко дребни стотинки – очаква ви приятна изненада.

Лъв
Мними успехи и измислени неуспехи ви преследват през целия ден. Сами може да стоварите неприятности на главата си, ако повярвате на любовни или парични обещания.
Не се предоверявайте. Ако имате метални украшения или съдове, почистете ги. Може да облечете нещо бяло, жълто или тъмно червено.

Дева
Колкото по-малко сте загрижени за ежедневните битови въпроси и колкото повече размишлявате за вечните неща, толкова по-добре може да прекарате днешния ден.
Днес е хубаво да се срещнете с близки приятели, а също така да посетите някоя изложба или някое друго интересно събитие.
Хапнете няколко палачинки с конфитюр. Ако намерите дребни стотинки – чака ви неочакван успех.

Везни
Денят може да се окаже доста сложен за вас. Постарайте се да се ръководите от чувството на дълг и постоянно сменяйте тактиката си на действие. Днес печели най-много този, който успее да свърши няколко различни работи за най-кратък период от време.
Препоръчителен цвят за дреха днес е тъмно червеният. Ако разсипете трохи от трапезата – може да имате здравословни проблеми.

Скорпион
Ако искате да се избавите от скуката и недоволството, което може да ви обземе, потърсете компанията на приятели и познати. Посетете някакво културно мероприятие или спортно състезание.
Днес имате отличен шанс да получите сведение, което ви е интересувало от дълго време. Хапнете палачинки със сметана и конфитюр. Ако намерите стотинки – очаква ви приятна изненада и успех.

Стрелец
Съставете разписанието на деня си така, че да имате възможност да редувате умствен с физически труд. Така няма да се претоварите и имате възможност да съберете сили.
По възможност по-малко се оглеждайте в огледалото днес. Полезни са палачинките със сметана и конфитюр.
Ако разсипете брашно или трохи на пода – очаква ви влошаване на здравето.

Козирог
Днес вие успявате да направите така, че никой да не се досети за вашите финансови и любовни тайни. Тези страни от живота винаги са били особено важни за вас и сега вие го усещате силно.
Пазете кръста си. Хапнете палачинки със сметана и конфитюр. Ако намерите дребни стотинки – очаква ви приятна изненада.

Водолей
Направете си така плановете за деня, че да имате възможност да редувате интелектуалния с физическия труд. Ако ви налегне някаква тъга, срещнете се с приятели или посетете културно мероприятие.
Желателно е да се гледате по-малко в огледалото. Днес са препоръчителни палачинките с конфитюр и сметана.
Ако намерите дребни стотинки – очаква ви внезапен успех.Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

Риби
Постройте си така деня, че да имате възможност да обърнете внимание както на физическия, така и на интелектуалния труд. По-малко се оглеждайте в огледалото.
Вечерта може да се почувствате самотни и тъжни и за да не ви завладее депресията, прекарайте повече часове с приятели, поспортувайте или посетете културно мероприятие.
Ако намерите няколко дребни метални предмета – ще имате внезапен късмет или приятна изненада. Днес се обличайте в бяло, жълто, оранжево или тъмно червено.
Източник dunavmost.com