Дамите от 3 зодии побъркват мъжете

0
4
зодии

Има няколко типа жени, които правят мъжете луди. Факт е, че те владеят в детайли умението да примамват с пръст, а за тях мъжете се редят на опашки. За да привлечете вниманието на мъжа, добре е да знаете за 3-те зодии, които побъркват мъжете. Те са жени, които могат да се сдобият с всеки мъж, пишат от actualno.com.

Везни
Жените от този знак са много сладки, дружелюбни и сърдечни. Момичето Везни е в състояние да замени цял харем на най-взискателния султан. Подобно на джин от бутилка, виртуозната красавица всеки път ще омае с очите своя избраник и то по нов начин. Тя е загадъчна, очарователна, възхитителна и умее да примамва всеки, като е внимателен слушател и гениален спътник. Везните могат да поддържат всеки тип разговор, ден и нощ. Лекотата, с която вървят през живота, постоянният оптимизъм и лекото разположение, правят представителките на тази зодия скъпи.

Момичетата Везни се сприятеляват лесно и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят или напишат очарователна бележка. Те изглеждат сладки и сърдечни. Дамите от тази зодия, се отличават с красота, както физическа, така и психическа. Изисканата духовна организация, вроденият такт и любовта към всичко красиво. Това е тяхната визитна картичка. Разбира се, до тях предпочитат да видят късметлията, който не се поддава за щяло и нещяло. Везните са по-скоро самокритични към себе си. Образът им отговаря на високи стандарти и е безпощадно коригиран, когато се налага.

Всички момичета Везни са изключително женствени, което е й тяхната тайна, която може да подкупи мъжете. Понякога тази функция играе, срещу красавиците. Изпадайки в трудна ситуация, често стават абсолютно безпомощни и затова често пасивно наблюдават ситуацията, очаквайки външна помощ. Определено техен плюс е, че момичетата Везни винаги са умели в любовта, защото Венера ги контролира. Везните са като батерии, които постоянно търсят начини да освободят безкрайната си енергия. Те винаги са готови да отидат до края на света за забавно приключение. Често красавицата, дори няма време да претегля плюсовете и минусите за поредното ново приключение. Тогава разчита единствено на инстинкта, а не на преценката. Това са зодиите със златни сърцаСрещали ли сте хора, които винаги са готови да помогнат? Всеотдайни са и винаги биха подали ръка на …Aug 9 2019vsyakajena.com

Водолей
Жената Водолей е интелектуалец, който може да се справи с всяка задача. Момичето Водолей не иска да бъде обект на желание, а по-скоро най-красивият обект на изкуството. Тя е леко бавна във всичко, включително и във връзките. Планира първа среща. За мъжете, които свалят момиче Водолей е важно да знаят, че е безсмислено е да очакват първата среща да завърши в леглото, както и втората. В края на краищата очакването е толкова примамливо, особено ако наградата е придружена от чувственост. Водолеите имат силен интелект.

Те живеят предимно с ума и в идеалния случай изпълняват всяка възложена задача. Те се стараят към върховете в кариерата. Задоволените амбиции са много важни за тях. Понасят и неуспехи, но тогава Водолеят не губи сърце, защото се учи от личните си грешки. Понякога владеят и по-мъжки работи. Умеят да бъдат и работници, да влизат в ролята на зидар, автомеханик или строител. Водолеят може да заема високи позиции и в края на краищата да се съхрани секси, каквато и роля да му е отредила съдбата. Жените Водолей, смятат, че хората, ангажирани единствено с парични проблеми, са луди.

Дева
Девата се отличава с търпение, нежност, доброта и щедрост. Като цяло, тя е перфектната жена. Умее да омайва, но за да набележи партньора си и трябва дълго проучване. Девата е нежна, но и отговорна. Често, за да е сигурна в избраника си е склонна да остане за дълго самотна. Както в работата и живота, така и в интимните отношения. Тя обича да диктува правилата. За сметка на трудния й характер, набелязаната цел ще е повече от доволна, ако успее да спечели сърцето й. Именно и това нейно качество подлудява мъжете до лудост.

Зодиакални знаци, които подлудяват мъжете, също имат своите въображаеми недостатъци. Последните обаче, в очите на представителя от другия пол са завладяващи предимства. И като споменахме всичко това не си мислете, че представителки на Зодиака от 3-те зодии, които побъркват мъжете не са закръглени, срамежливи или нямат бръчки под очите. Техният чар, обаяние и магнетичното се крият в други умения, които най-добре владеят! Може би тайно мъжете се облизват, виждайки вълнуващата им фигура. Усещайки срамежливостта или фините бръчки в ъглите на очите, с които така умело знаят да пърхат миглите. Междувременно господата са готови да продадат душата си за една тяхна усмивка!2 зодии причиняват най-много болкаБлизнаци
Двете лица на Близнаците не са просто клише, с което сме свикнали да свързваме този зодиака…
Aug 6 2019vsyakajena.com