Дамите от тези 6 зодии са неустоими за мъжете. Вижте кои са те

0
341

Нека не се обиждат останалите 6 зодии, защото всяка жена е красива и специална по свой начин, но астролозите твърдят, че жените от тези 6 зодии са просто неустоими за мъжете, пишат от marica.bg.
6. Риби
Рибите привличат мъжете със своята чувственост и с това, че не се страхуват да бъдат откровени и да изразяват чувствата си. Жените от тази зодия търсят човек, който е силен, уверен и сериозен – човек, на когото може да се разчита в дългосрочен план. Рибите биха направили всичко за този човек и биха го обграждали с любов и грижа цял живот. Те не се интересуват от материалните неща, а от малките радости. Знаят, че дом не се гради със скъпо обзавеждане, а с любов и постоянство. Рибите са много състрадателни и знаят как да помогнат на партньора си, освен това са готови да му дадат време и пространство, ако има нужда – Рибите просто не са обсебващи и задушаващи, тяхната любов е много нежна и всеотдайна, без да иска отплата.
5. Водолей
Уран е управляващата планета на зодия Водолей, а тя се свързва с равенството и свободата. Жените от тази зодия са известни с това, че подхождат креативно към проблемите и не желаят чужда помощ, заради което изглеждат независими и силни. Освен това са остроумни и изключително интелигентни. Заради всички тези качества жените от тази зодия са възприемани като отлични съпруги. Мъжете знаят, че могат да им се доверят. Жените от зодия Водолей са и много артистични и изобретателни. Освен това са истински фурии в леглото – спонтанни, страстни и дръзки. Животът с тях никога не е скучен, затова и мъжете толкова ги харесват.
4. Козирог
Жените от зодия Козирог може да изглеждат студени на пръв поглед, но с тях е много лесно да изградите стабилна и дългосрочна връзка. Щом отворят сърцето си за своя любим, жените Козирог се превръщат в най-добрите любовници и съпруги. Тъй като се управляват от планетата Сатурн, те знаят как да се измъкват от всякакви ситуации и как да подходят към всеки човек. С партньорите си те са много любящи, щедри, мили и грижовни. Все пак е добре да отбележим, че с тяхното доверие не бива да се злоупотребява. Не бива да ги манипулирате, защото те са твърде умни и ще се усетят, а после ще си тръгнат и никога няма да ги видите отново. Те привличат мъжете и със своята вродена елегантност, освен това мразят драмите, така че с тях животът е много лесен.Рибите са една от най-мистичните зодии. Ето кои са 20-те доказателства, че те са специални1. Pибитe мpaзят дa бъдaт лъгaни и ĸoгaтo няĸoй ги мaми, тe ce пpecтpyвaт, чe нe ce дoceщaт, caмo зa…Sep 18 2018vsyakajena.com

3. Стрелец
Стрелците имат авантюристичен дух и нестихваща енергия за нови приключения. Жените от тази зодия са оптимисти по душа, свободолюбиви и изключително смели. Това, което привлича мъжете, е тяхната непредсказуемост, тя събужда у мъжете любопитство и тръпка. Освен това жените от тази зодия са много комуникативни и с тях се разговаря лесно, което ги прави достъпни. На тях им трябва мъж, който е също толкова запален пътешественик, който може да следва тяхното темпо. Иначе жените от тази зодия са много щедри и винаги се опитват да помагат на останалите. Тази жертвоготовност пробужда възхищението у околните. Освен това те са много разсъдливи и действат логично, когато спорят използват точни аргументи и не се опитват да се налагат от инат. Те обичат да се смеят и са винаги готови за забавления, така че от тях стават и чудесни любовници, и прекрасни съпруги.
2. Лъв
Жените от зодия Лъв блестят по-ярко от другите жени в зодиака, защото са под ръководството на самото Слънце. Те винаги се стремят да са в центъра на вниманието и да ръководят всяка ситуация. Тези жени с лекота привличат мъжкото внимание, защото са уверени, чаровни и сексапилни. Може някои от тях да не притежават типична красота, но пък са толкова забавни и енергични, че могат да пленят всеки. Освен това жените от тази зодия са много талантливи и способни, а тяхната целеустременост е много секси.
1. Скорпион
В Скорпионите бушуват много силни чувства, а техните връзки приличат на влакчетата в лунапарк – щури, забавни и изненадващи. Тези жени ще отворят очите на партньорите си за нови преживявания и неизследвани светове. С тях никога не е скучно, защото винаги могат да предложат нещо ново и вълнуващо. Причината е, че мразят скуката и рутината. За тях промяната е нещо естествено и те постоянно се изменят и стават все по-добри. Освен това притежават способността да четат партньора си като отворена книга, затова знаят точно как да подходят към него и да го зарадват. Ако са в сериозна връзка, те са много грижовни и нежни и на тях винаги може да се разчита. Ако мъжът до тях не се опитва да ги ограничава, той ще си спечели вярна любима за цял живот.Ето кои 4 женски зодии постигат всичко, което поискат в живота си. Те са несломимиЖените са страшно силни и борбени същества. Те умело успяват да се справят с всяко едно отношение и …Sep 17 2018vsyakajena.com