Всеки един от тези камъни пази и лекува определена зодия от зодиака! Вижте кой е вашият камък и го носете винаги със себе си

Откакто съществува астрологията, познавачите в тази област смятат, че всяка зодиакален знак си има минерален камък, който има огромно влияние върху него. Закриля го и успява да го предпази от лош късмет и несгоди. Ето кои са камъните, които имат връзка с различните зодии.Ето кои са зодиите, които са най-склонни да изневерят на партньора си! Вижте кои са причинитеТака както можем да си обясним много и различни неща чрез зодиакалните знаци, свързани с характера н…Nov 26 2018vsyakajena.com

Малахит – според езотерстите, Малахитът е камък, който укрепва имунната система. Затова, ако го носите със себе си, той може да повлияе много добре на жлъчката, черния дроб, сърцето и далака. Астролозите препоръчват представителите на зодиите Телец, Дева, Везни, Лъв и Риби да носят със себе си Малахит, защото има огромно влияние върху тях.
Аквамаринът е камъкът на моряците – говори се, че им носи късмет. Или изобщо на хора, които пътуват по вода. Той има силата да вдъхва смелост и увереност и успява да предпазва от уроки. Има страхотно влияние върху представителите на Рак, Скорпион, Водолей.
Аметистът пък е камък, който лекува главоболие и също като Малахитът успява да подсили имунната система. Носи вяра в любовта и е добре да бъде притежаван от представителите на зодия Скорпион, Телец, Везни, Рак и Близнаци. Ахатът от своя страна действа много добре на половата и отделителната система и носи хармония. Той се препоръчва за Овен, Козирог, Дева и Водолей.
Представителите на зодиите Лъв и Срелец могат да се насочат към Кехлибара, който успокоява гърлото и бронхите и освен това пази от лоши намерения и всякаква отрицателна енергия, а тези зодии имат негативната сила да привличат лоши очи.
Лазуритът е камък, който успява да засили паметта. За него казват, че помага при всички видове смущения на нервната система. Той е подходящ за представителите на Везни, Дева, Риби, Скорпион, Водолей и Стрелец.
Александра БОЖИДАРОВАТе са хлъзгави личности: Ето в думите на кои три зодии е добре да не вярвате сляпоИма много поговорки в българския фолклор, които обръщат внимание на това, че делата са най-важни: „Д…Nov 24 2018vsyakajena.com