Влюбили сте се в човек от зодия Дева? Задължително трябва да знаете тези 8 неща за тях

0
519

Любовта е едно от най-прекрасните усещания, които можем да изпитаме. Има различни видове обич, но интимната, тази, която споделяме с човека с главно „Ч“, е завладяваща и обсебва цялото ни съзнание. Понякога обаче колкото и да обичаме някого, имаме неразбирателства и се чудим дали въобще връзката ни ще устои на по-трудните периоди. Затова е важно да разбираме човека отсреща. Именно по тази причина днес ще ви кажем някои основни неща, които трябва да знаете, ако сте влюбени в човек от зодия Дева.
1. Чувствителност
Девите са много чувствителни личности и трябва да бъдем много внимателни, когато общуваме с тях. Те се нуждаят от внимание и жестове, с които да им докажете чувствата си. Не бива да ги пренебрегваме, ако искаме да спечелим доверието и любовта им.Какво извинение да очакваме от човека до себе си в зависимост от зодията му (ЧАСТ 2)Определено всеки човек намира за удачно да се извини по свой собствен начин. Някои хора ясно осъзнав…Oct 12 2018vsyakajena.com

2. Истината
Всяка Дева държи изключително много на справедливостта и истината. Ако ги излъжете веднъж, може и да ви простят, но след това много трудно ще успеете да спечелите доверието им отново. Те не обичат да бъдат въвличани в интриги и скандали.
3. Ред
Девите са една от зодиите, които най-много държат на реда. Те не обичат хаоса както в буквален смисъл, така и в преносен. Чистотата е много важна за тях от една страна, но и яснотата за ролите и задълженията във връзката също са от първостепенно значение, за да се чувстват добре.
4. Глезене
Девите знаят как да глезят половинките си и по тази причина очакват същото. Разбира се, не е нужно това да се случва постоянно, но когато ги изненадате с масаж или уикенд в СПА курорт, те направо ще се разтопят в ръцете ви.
5. Интуиция
Девите са интуитивни личности и почти никога шестото им чувство не ги подвежда. Затова и няма смисъл да ги разубеждавате, когато действат по усет. Те умеят и да усещат лъжите и манипулациите, затова не прибягвайте до тях, ако искате да създадете здрава връзка с Дева.

6. Работа
Девите са амбициозни и трудолюбиви. Те поставят работата си високо в списъка с приоритети. Държат на професионалните си успехи и развитие, затова не бива да ги карате да се отказват от тях. Това само ще ги накара да се съпротивляват.
7. Свобода
Девите не са обсебващи и мразят, когато някой се опита да ги ограничава. За тях това означава, че им нямате доверие и логично се дразнят. Разбира се, това не значи да не показвате интерес към заниманията им, но в никакъв случай не бива да им налагате забрани.
8. Творчество
Те са творчески личности и се нуждаят от подкрепата ви по отношение на заниманията си. Ако не покажете, че цените усилията им в дадена област, това ги сломява и ги прави нещастни.
Яна ВОЙНОВАОбичате представител на зодия Близнаци? Обезателно трябва да знаете тези 12 жестоки истиниBъпpeĸи чe ca тpyдни зa oбичaнe, тe ca xyбaви xopa. Близнaцитe ĸpият в ceбe cи двe paзлични личнocти…Oct 7 2018vsyakajena.com