Вижте 8-те причини защо да обичаш Телец не е лесно, но определено си заслужава усилията

0
412

Внимание, бикове!
Да, Телецът не е зодия, с която е много лесно, но с всичките си недостатъци Телците могат да бъдат отлични партньори. Ето 10 причини защо да обичате Телеца не е лесно, но все пак си заслужава:
1. Те са инатливи
Няма други такива инати като Телците! Те са много упорити и неогъваеми и е трудно да ги разубедиш. Не са склонни на компромиси, особено в личния живот. Но ако са готови на отстъпки, то е само за много скъпи хора.
2. Мразят драмата
Най-много от всичко Телците мразят хора, които страдат показно.ненужните сцени събуждат в Телеца гневния бик. Не, те винаги ще помогнат на човек, който има нужда от това, но ако той преиграва, да се спасява както може!
3. Те не са евтини
Телците обичат лукса и винаги се отдават на тази си слабост. Хубавата храна, красивата дреха, спа процедури, нови украшения: за това те не пестят. Зодията се управлява от Венера и точно тя е надарила Телците с любов към прекрасното.
4. Обичат да мързелуват
За Телеца няма нищо по-хубаво от това да се въргаля вкъщи, увит с топло одеяло. Интересен филм, пица и Телецът е напълно щастлив. След работа не искат да мият чинии, искат да разпуснат. Независимо дали на някого му харесва или не.Ето коя е най-енергичната, независима, дива и очарователна зодия в целия зодиакЗа да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не тъ…Aug 13 2018vsyakajena.com

5. Те са избухливи и резки
Телецът има отлично развито чувство за справедливост и винаги забелязва фалша. Не бива да разочаровате представителите на тази зодия, те няма да замълчат и ще ви кажат всичко, което мислят, в очите.
6. Не обичат самотата
Въпреки очевидната си твърдост, Телците се страхуват от самотата. Но въпреки това, предпочитат да бъдат сами, отколкото с ненадежден партньор.
7. Те са разумни и неприбързани
Телците никога не взимат прибързани и необмислени решения. Особено в сферата на чувствата. Те пресмятат бързо, но ако вече са решили нещо, ще го направят задължително.
8. Те са страшни в гнева си
Телците имат достатъчно дълъг предпазител, но ако не спрете навреме, можете да усетите силата на гнева му. Най-добре го оставете да изпусне парата… Както виждате, особеностите на Телците са достатъчно. Но това не им пречи да бъдат надеждни и любящи партньори. Тези практични романтици умеят да живеят красиво и да постигат значителни успехи. Напълно може да им поверите своето сърце!
Източник: rabadu.comТези 5 зодии остават завинаги свързани с първата си любовНякои представители на зодиака се влюбват много бързо, като най-силно е чувството, когато го изпитат…Aug 13 2018vsyakajena.com