Аурата ни показва какви хора сме и какви качества притежаваме. Ето какви видове има

0
418

Всички живи същества, които се нуждаят от кислород, за да оцелеят, притежават аура. Те генерират силно магнетично енергийно поле, което може да бъде усетено, почувствано и дори видимо около физическото тяло. Всички ние сме способни да доловим, когато някой е настроен враждебно към нас или когато е състрадателен и добронамерен. Аурата винаги е разположена на около един метър разстояние от физическото тяло. Тя се свързва с личността на човек. Понякога дори може да ги използваме, за да охарактеризираме някого. Но на практика, всички живи същества излъчват това поле на енергия. Когато свързваме аурата с някого, тя ни помага да надникнем в духовните, емоционални и физически аспекти на личността. Животът е пъстър и като много други неща по пътя ни, цветовете носят своето значение. Те изпълняват ролята на вестители на послания от висшия Аз или сънищата.
Червена Аура
Това са енергични, авантюристични и докачливи хора. Притежават силен дух и тяло. Бързо се отегчават, непостоянни са, но ако сериозно се заемат с нещо, го довеждат до успешен край.
Розова аура
Това са любящи, всеотдайни и контактни хора. Освен това са романтични и предани. Типични за тях са креативността, лечителските умения, въображението и творческия потенциал, който притежават.Не трябва да гоним котка, която се гали в краката ни. Причината за това ще ви остави без думиТе са известни гонители на зли духове от къщата. Когато една котка се гали в краката на някого, тога…Jul 17 2018vsyakajena.com

Жълта аура
Тези хора са аналитични, логични и изключително интелигентни. Повечето са работохолици и лесно се депресират. Владеят изкуството да комуникират, уверени са и обичат да анализират околните.
Зелена аура
Хората, аурата на които е зелена, са креативни, работливи, перфекционисти, решителни и винаги реалисти. Имат изтънчен вкус, който не остава незабелязан. Обичат сигурността, стабилността и баланса.
Оранжева аура
Тези представители са състрадателни, общителни, щедри и честни, обичат да са център на внимание. Имат способността да предразполагат останалите. Типичен за тях е авантюристичния дух и импулсивните действия.

Виолетова аура
Виолетовите нюанси са свързани с емоционалните хора, хората на настроенията. Смятани са за много потайни. Имат силна интуиция, изследват нови неща. Те са мечтатели, вярват в доброто. Когато не са разбрани могат да бъдат агресивни.
Синя аура
Това са отлични комукатори, способни са да изразяват мислите и идеите си. Това могат да бъдат писатели, поети или политици. Отличават се с високия си интелект и интуиция.
Сребърна и златна аура
Среброто е символ на физическо и духовно богатство. Това са сензитивни, практични и адаптивни хора. Надарени са с атрактивен външен вид, личностни качества и таланти. Това са атрактивни и комуникативни хора с артистични заложби.
Източник: rabadu.comЕто как да разберете, че починалите ви близки все още бдят над вас и ви закрилят „отгоре“Случвало ли ви се е да усещате, че някой ви следва и закриля? Това може да са вашите близки, които в…Jul 9 2018vsyakajena.com