Астролозите са категорични: Това са причините, поради които Девите са най-добрите приятели

0
395

Девите не се опитват да бъдат добри. Те са съвършени по природа. Да, Девите имат своите кусури. Но трябва да има поне една лъжица катран в кацата с мед… Девите са страхотни приятели. За такива другари като тях може само да се мечтае. Ще изброим само 5 причини от огромния списък защо трябва да дружим с представителите на тази зодия:
1.Те са щедри на емоции, чувства, финансови средства. Ако Девата разбере, че ви е нужна нейната помощ, ще направи всичко възможно да оправи ситуацията.
2. Те са начело на всички останали. Заложбите им на лидери ги правят неуязвими. Девите държат на своето и целенасочено се движат към поставената цел. Ако в детството заедно с Девата сте си поставили да станете милионери – ще станете. И тя ще оглави списъка на Форбс, и за вас ще има място там.Това са 8-те причини, които правят Близнаците прекрасни. Ще се изненадате защо е такаСуетният Меркурий е планетата, която покровителства хората, родени под знака Близнаци. Тя е дарила т…Aug 20 2018vsyakajena.com

3. Те са много смислени хора. Девите не са повърхностни. Обичат дълбоко, съчувстват с цялата си душа, страдат безутешно. Впрочем, Девата в нещо е аскет, но само по отношение на себе си. Тя ще се грижи за вас и ще ви обича, докато смъртта не ви раздели. Да се къпеш във вниманието на Девата винаги е приятно.
4. Девите са много грижовни към своите приятели. Те се стремят да поставят компреса там, където ги боли. Те премахват греблата от вашия път, за да не нараните инатливото си чело. Те тичат до вкъщи за чадър, за да не падне нито капка от студения дъжд върху вас. Ценете ги!
5. Девите са надеждни. Винаги може да разтичате на тях. Ако те вече са ви казали своето твърдо “Да”, то няма да се промени.
Източник: rabadu.comВижте 8-те причини защо да обичаш Телец не е лесно, но определено си заслужава усилиятаВнимание, бикове!
Да, Телецът не е зодия, с която е много лесно, но с всичките си недостатъци Телцит…
Aug 20 2018vsyakajena.com