Ако обичате Скорпион, задължително трябва да прочетете тези 9 истини за тях

0
275

Дори не се опитвайте да разберете Скорпионите. Ако сте срещнали представител на тази зодия, просто използвайте подсказките, показани по-надолу и непременно ще го заинтригувате. Но не гарантираме за последствията…
1. Скорпионите са най-сексуалните хора, които познавате. Не се съпротивлявайте. Няма да успеете. Ако по загадъчен начин ви тегли към непознат младеж с брада, който спи в метрото с вестник, най-вероятно е роден през ноември.
2. Скорпионите винаги доминират и винаги държат ситуацията под контрол.
3. Скорпионите винаги побеждават. Те са велики манипулатори и силни личности. Най-добре е да бъдат на ваша страна, тогава задължително ще спечелите.
4. Скорпионите са прикрити хора. Ако Скорпион не иска да постави като статус във фейсбук, че се среща с вас, то не е защото ви лъже или изневерява. Просто той не иска някой да се рови в личния му живот.Астролозите са категорични: Това са причините, поради които Девите са най-добрите приятелиДевите не се опитват да бъдат добри. Те са съвършени по природа. Да, Девите имат своите кусури. Но т…Aug 20 2018vsyakajena.com

5. Скорпионите искат да знаят всичко за вас. Те са любопитни изследователи. Интересно им е всичко и най-добре им разкажете с какво се занимавате и т.н., иначе ще бъдат още по-заинтригувани и ще се докопат до истината сами.
6. На Скорпионите им е все тая какво мислят другите за тях.
7. Скорпионите са пределно честни. Не ги питайте отива ли ви тази рокля или ви прави пълни. Защото непременно ще чуете истината.
8. Скорпионите са лоялни и вродени закрилници. Ако им съобщите, че някой ви е закачил на работа или ви е уплашил в трети клас, те ще ви прегърнат, после ще намерят злосторниците и ще ги пребият до един.
9. Скорпионите имат вграден детектор на лъжата. Скорпионите имат невероятна памет, както и вродената способност да откриват истината във всяка ситуация, така че най-добрият вариант е да не се опитвате да ги лъжете.
Източник: rabadu.comЕто коя е най-енергичната, независима, дива и очарователна зодия в целия зодиакЗа да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не тъ…Aug 13 2018vsyakajena.com