5 неща, които силните майки предават на децата си

0
132
майки

Всяка майка би направила и невъзможното за щастието на своето дете, независимо дали то е на 3, или 30 години. Това са жените, които ни превеждат през живота с много любов и грижа. Но освен това, ние получаваме и пример. А ето и какви са уроците, които научават децата, ако са отгледани от силни майки, пишат от iwoman.bg.

1. Научаваш стойността на независимостта
Рано или късно разбираш, че нямаш нужда от мъж, който да те спаси или да се грижи за теб. Имаш прекрасен пример пред себе си, че животът може да бъде щастлив, дори да не е споделен с друг. Научаваш, че можеш да построиш дом, да отглеждаш деца, да готвиш и да миеш чиниите, докато градиш кариера.10 неща, които всяка майка трябва да каже на дъщеря сиМайка ми направи толкова много за мен, докато растях, и продължава да прави. Но най-важното от всичк…Mar 19 2019vsyakajena.com

2. Научаваш смисъла на безусловната любов
Виждала си как майка ти жертва времето, здравето и младостта си за теб, но тя никога не се е оплакала. Напротив, дори и в най-трудните дни тя винаги е била щастливо усмихната, давайки все повече от себе си. Тя ви научи как изглежда безкористната и безусловна любов и знаеш, че няма да можеш да намериш тази любов никъде другаде.

3. Научаваш как да обичаш себе си
Научаваш, че лошите оценки, разделите с гаджета и неуспехите не те определят. Това, което ви определя наистина, е какво постигате след всичко и как се изправяте на крака. С времето започваш да определяш приоритетите си и да цениш собствените си нужди.

4. Научаваш, че можеш да бъдеш едновременно силна и нежна
Силните майки обикновено са много чувствителни, но просто го крият по-добре от другите. И въпреки неизмеримата сила на духа, която притежават, тези жени плачат, когато не се чувствате добре, страдат с вас и стоят будни по цели нощи, мислейки за проблемите ви.

5. Научаваш се на търпение и вяра
Бурите ще преминат и утре е нов ден. Научавате се да бъдете търпеливи с живота, с времето, с хората около себе си. Защото търпението е сила.Мислите на една майка: Говорете с децата си, важно еНашите деца са по-важни от работата, от стреса, от нервите и компютъра, сложен удобно на корема ни в…Mar 13 2019vsyakajena.com

loading...