Шансът да се случи чудо, като това с Джоана и Крис, е 1 на 32 милиона

0
532
Джоана и Крис

Днес ще ви представим една история, която е меко казано изумителна. Става дума за една двойка – Джоана и Крис, които са преживели същинско чудо. Шансовете да родиш децата си на една и съща дата са минимални, предават от jenata.blitz.bg. Но все пак се случват и такива неща. Но чудото, което стана с тази майка навръх Свети Валентин, се случва веднъж на 32 милиона.

Запознайте се Джоана Грегъри – майка на две двойки близнаци. 40-годишната жена ражда първите си две момиченца на празника на влюбените. Пет години по-късно на същата дата тя отново става майка на близначки. По план Ела и Ава трябвало да се появят на бял свят на 7 април, но се раждат осем седмици по-рано, точно навреме за петия рожден ден на по-големите си сестри Лола и Лекси, съобщава The Sun.

Развълнуваната им майка признава, че всичко е много „вълшебно“. И не спира да се шегува, че партньорът й Крис вече няма да има извинение, че е забравил Деня на влюбените, защото оттук нататък на тази дата ще празнува цели четири рождени дни. „Със сигурност никога няма да забравим рождените им дни, а Крис най-добре да не забравя Свети Валентин. Всичко е много вълшебно“, споделя Джоана.

Щастливата майка добавя, че преждевременното раждане на Ава и Ела е „прекрасна изненада“, въпреки че след това семейството е минало през доста премеждия. Джоана е приета в болницата в Кармартън, след като лекарите изразяват опасенията си относно теглото на Ела. След това е преместена в специализирано отделение за интензивно лечение с неонатология в Нюпорт. Там й е направено спешно Цезарово сечение. Първа на бял свят се появява Ава, а след нея – Ела.

„Не успях дори да ги гушна. Минаха часове, преди да ги видя. Беше много тежко, но необходимо. Лола и Лекси бяха много малки, но Ела и Ава се родиха още по-малки“, казва още Джоана и добавя, че бебетата били толкова малки, че ги видяла чак след 3 дни. „Когато ги видяхме, очите ни се напълниха със сълзи“, добавя тя.

Семейството преминава през тежък период. Наложило се Ела да остане в болницата в Нюпорт, а сестра й Ава била достатъчно добре, за да бъде преместена в Кармартън. „Беше ми трудно, че не са заедно, но Ела се нуждаеше от много повече грижи“, казва Джоана. За щастие, Ела вече е по-добре и с Ава отново са заедно и спят в едно помещение, на съседни креватчета. А майка им няма думи, с които да изрази благодарността си към грижовните служители на двете болници, които спасяват живота на дъщерите й.

Бащата на момичетата пък признава, че не е очаквал, че ще има втора двойка близнаци. Когато разбрал, че жена му отново е бременна с две момиченца, останал в шок. „Хората се шегуваха, че отново ще имаме близнаци, но никога не сме мислили, че ще се случи. Беше чудесна изненада. Те са великолепни“, признава с усмивка той.

Вижте още:Вълнуваща история за това, как едно дете, ненужно на родителите си, се отблагодари на грижовната си баба  Тази случка ще остави белег в сърцето на всеки от нас.
Toвa e eднa oт oнeзи иcтopии, ĸoитo тpoгвaт д…
Jun 15 2018vsyakajena.com
Затрогващата история на една осиновена българка, която търси своите родителиИсторията на осиновената Кремена от Бургас наистина ни порази. Макар и да е отгледана от хора, които…May 15 2018vsyakajena.com