Този метод е в състояние да успокои всяко бебе (Видео)

0
653
успокои бебе

Всеки родител знае, че да се успокои бебе понякога е непосилна задача. Това кара хората да бъдат крайно изобретателни, за да успокоят наследниците си. Днес ви представяме един метод, който работи безотказно.

Интернет потребители откриха най-работещия метод за успокояване на плачещо бебе. Наскоро в Туитър се появи видео, в което мъж успява да успокои пеленаче с песен на южнокорейската звезда Пак Джи-мин, пишат от jenata.blitz.bg. От коментарите под видеото става ясно, че методът работи успешно и при други деца.

Първоначално клипчето бе качено във Фейсбук, но придоби огромна популярност, след като се появи в Туитър. „Той има ангелски глас и при мисълта как ще пее на бъдещите си деца, направо ми идва да се разплача“, споделя мъжът, качил видеото. Много интернет потребители са категорични, че методът наистина действа. „Джи-мин е известен с това, че гласът му успокоява децата. Направих абсолютно същото и пуснах въпросната песен на сестра ми“, споделя Simmi.

@Leaylin пък разказва, че докато пътували с колата, малката й племенница спряла да плаче в момента, в който започнала песента на Джи-мин. „И моята племенница винаги спира да плаче, когато чуе тази песен“, отбелязва Pornessian Parapio. А @SICHASCY заявява, че песните на изпълнителя действат по подобен начин и на кучето й. Ако четириногото се разбеснее, тя му пуска някое от парчетата на Джи-мин и то се успокоява.

Вижте още:Сензационно ВИДЕО показа как бебето вижда света в началото на живота сиЗвездни бебета: 7 известни майки, които забременяха след 40Днес ще ви представим една интересна класация за звездни бебета и техните майки, които са забременел…Jan 24 2020vsyakajena.com