Тези ужасяващи истории доказват, че често децата виждат това, което възрастните не могат

0
535

Изследователят на аномални феномени от САЩ Джейсън Оффут е автор на редица книги, в които описва реални истории, подобни на приказки, разказани му от жители на родния му щат Мисури. Шестгодишната Илейн Латрум, която вече е възрастна, разказала, че като малка се обръщала с гръб към вратата, защото оттам някой или нещо непрекъснато я наблюдавало. Семейството живеело в Канзас Сити в собствен дом. В стаята си през деня момичето се чувствало удобно, но през нощта всичко се променяло. Веднъж Илейн се събудила ужасена. Видяла момче на сходна с нейната възраст с тъмна коса и старинно пенсне. То я погледнало от прага, после се приближило и седнало на ръба на нейното легло. На следващия ден Илейн разказала на майка си какво е видяла и тя предположила, че това е нейния дядо. Илейн обаче вярва, че е видяла някой друг. Децата често виждат неща недостъпни за възрастните. Гледайки детето, можете да забележите как то гледа празното място с интерес, сякаш вижда там нещо реално. Пораствайки децата просто забравят за това и губят способността си да виждат финия свят. Детството на Диана Дейвис преминало в Пенсилвания. Един ден тя забелязала редом със себе си човешка сянка.7 вредни храни, които често даваме на децата си. Ето какви грешки правят повечето родителиМного деца започват да ядат храни, съдържащи много захар, на съвсем ранна възраст. Това намалява чув…Jul 19 2018vsyakajena.com

Тъмната фигура се приближила до нея и Диана я погледнала внимателно – това сякаш подплашило съществото и то се отстранило. Диана последвала сянката и тя бързо се отдалечила от нея и тъмната фигура изчезнала − това било призрак или същество от друго измерение. Майк и Ким Смитмейер си купили къща в съседен град. През 2003 г. им се родили близнаците Ренди и Ден. Животът на семейството протичал спокойно и щастливо, докато в него не влязло нещо страшно. За първи път това се случило през 2006 г., когато момчетата били тригодишни. Ким стояла на втория етаж, държейки Дан на ръце. После детето погледнало стълбите, които водели надолу, и попитало: „Мамо, кой слиза там?“ Ким погледнала стълбите, но тям нямало никой. Дан обаче продължил да се взира в една посока, погледът му явно следял някого и в един момент казал: „Отидоха си“. Инцидент бил почти забравен. Веднъж седемгодишният Дан признал на майка си: „Гласовете ми казват да те убия, да одера котката ни, а след това и брат ми“. В своето отчаяние Ким започнала да говори на призраците: убеждавала и молела невидимите обитатели да оставят семейството им на мира и да не плашат децата. Неочаквано нападенията срещу Дан спрели и в къщата се възцарил покой. Така и днес когато децата ни кажат нещо несвързано според нас с реалността е добре да се замислим преди да ги погледнем с недоумение.
Данаил Мислинский
Източник: rabadu.comБаща спаси живота на децата си, като ги хвърли от петия етажЗвучи абсурдно, но когато разберете за какво става въпрос, вече няма да ви се струва така.
Bceĸи poд…
Jul 10 2018vsyakajena.com