Тази медицинска сестра обра всички овации в Интернет: Ето как да приспим бебето си за секунди (ВИДЕО)

0
693

Приспиването на новороденото е едно от основните предизвикателства, пред които родителите се изправят, когато донесат своя „пакет“ от радост от болницата. Ето защо пазарът е толкова наситен с бебешки ортопедични матраци, легла с пашкули, вибриращи люлки и др. Всички тези елементи струват много пари и не винаги дават гаранция, че ще успокоят рожбата ви, пишат от jenata.blitz.bg. Ами ако има по-лесен начин? Медицинската сестра от Виетнам – Лий Ти Ан, сподели тайната как да приспите съвсем лесно бебчето си, без кой знае колко усилия и без да харчите пари за какви ли не устройства и предмети. Повече от милиони родители вече са благодарили на Лий за ценните съвети.Очаква ли бебе херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл?След като през май тази година, 37-годишната американска актриса Меган Маркъл се омъжи за 33-годишни…Sep 15 2018vsyakajena.com

Метода на Лий Ти Ан
Само за минута и половина тази виетнамска супермама демонстрира интересен начин как да накарате бебчето си да засънува сладко. Всичко се състои в 3 лесни стъпки, с които трябва да си гарантирате, че детето е позоционирано достатъчно удобно, че да се отдаде на дълбока дрямка.
Стъпка 1: Намерете кърпа.
Вземете обикновена кърпа (с размери приблизително 120 × 60 см) и я завивате като дълга тръба. Уверете се, че кърпата е чиста и мека, за предпочитане е да се измива с хипоалергичен бебешки препарат.
Стъпка 2: Поставете бебето.
Уверете се, че дрехите на вашето дете не ограничават движението си. Поставете бебето на дясната му страна и започнете да завивате кърпата около тялото му. Уверете се, че има част от кърпата под шията, за да придържа главата. Поставете кърпата над дясната ръка на новороденото и под лявата ръка. По този начин то може да прегърне кърпата.
Стъпка 3: Помогнете на бебето да се установи.
След като вашият малък е в правилната позиция, се уверите, че кърпата го „прегръща’ отвсякъде. Може да му попеете, погалите или поговорите, докато се унесе, но гарантираме ви, че няма да му трябва много време. Това е всичко.

Алекс и Даниел Петканови най-сетне проговориха за бебето. Ето какво разкриха влюбенитеАлекс и Дани Петканови съвсем скоро очакват първото си дете. Щастливото събитие трябва да се случи в…Aug 27 2018vsyakajena.com