Майка отучи децата си да ядат сладолед с тази хитрост (Видео)

0
571
майка отучи

Всяко дете обича сладолед. Проблемът е, че често децата не могат да преценят кога а спрат и от лакомство, сладоледът може да се превърне в проблем. Затова и родителите се стремят да намерят добър начин, по който да ограничат това желание на децата си. Днес ви представяме как една майка успя да отучи децата си да ядат сладолед само с една малка хитрост.

Всички деца обичат да ядат сладолед, пишат от jenata.blitz.bg. За съжаление, вкусното ледено изкушение не е от най-полезните неща, които могат да се дават на хлапетата. Освен това създава куп главоболия на родителите. Млада майка от Щатите обаче реши всичките си проблеми със сладоледа с една малка хитрост. 27-годишната Ерин Бахман показа в TikTok как е отучила децата си от него и бързо си спечели уважението на мрежата.

Пред BuzzFeed майката на две момчета разказва, че децата й никога не внимават, когато похапват сладолед и вечно оставят петна по мебелите и пода. За да сложи край на мръсотията, Ерин решила вместо плодов сладолед от магазина, да им дава замразена вода. Жената напълнила формичките с вода и ги сложила в камерата. „Децата ми смятат, че плодовият сладолед винаги има един и същи вкус. Предполагам, че повече им харесва идеята да имат нещо замразено на пръчка“, споделя Бахман.

Голяма част от интернет потребителите не крият уважението си към жената и дори отбелязват, че идеята й „напълно променя играта“. „Чудесен начин за поддържане на водния баланс“, отбелязва потребител.

Разбира се, намират се и такива, които не одобряват идеята й. А някои отбелязват, че поне може да добави малко захар във водата. „Това е толкова грубо. Нека получат поне малко удоволствие“, пише един от критиците.

Ерин забелязала, че децата й са наясно, че получават обикновена вода, затова и не определя малката си хитрост като измама. Тя добавя, че методът й не е подходящ за всяко семейство. „Но ако сте се изморили непрекъснато да бършете с парцала и търсите нещо вкусно без захар, можете да пробвате“, съветва тя всички родители.

@erinbachman_Introducing my kids favorite treat that they constantly beg for… WATER POPSICLES💀😭😂 ##momlife ##momsoftiktok ##parentlife ##tiktokmom

♬ LMFAO – sssniperwоlf000

Вижте още:Майка с уникален трик, за да приспи бебето си по време на епидемия (Видео)Макар вече в световен мащаб мерките против разпространението на коронавируса да се разхлабват, допре…May 16 2020vsyakajena.com4 сигурни знака, че бебето ви скоро ще проговориКогато ни се роди дете, ежедневието и живота ни се променят коренно. Нормално е да се вълнуваме за н…Apr 18 2020vsyakajena.com