Майка на две деца се събуди с жестоки болки, а истината я шокира

0
160
майка на две деца

Днес ще ви представим една история на млада майка на две деца, която се събуди с жестоки болки, а истината я шокира. Тези истински истории ни дават не само възможност да се запознаем с различни житейски ситуации, но и да почерпим опит, който може да ни помогне да се справим, ако самите попаднем в такава или подобна ситуация.

Жителка на английския град Дъдли разбра, че е бременна с третото си дете, едва когато започнали контракциите, пише The Sun, предават от jenata.blitz.bg. В началото на 2017 годишната 22-годишната Сал Гест започнала да се среща приятел, когото познавала от училище. Няколко месеца по-късно обаче двамата се разделили, а през юни същата година майка й починала. Младата жена изпаднала в дълбока скръб и опитала да удави мъката с алкохол.

„Бях като опустошена, когато майка ми умря. Справих се е мъката, като излизах с приятелите да пия. Използвах алкохола, за да убия болката от загубата. Бях много депресиран в този момент“, признава Сал. На 26 януари 2018 г. Гест се събудила от адски болки. „Събудих се с ужасна болка в гърба и корема. Имах огромно желание да отида до тоалетната, но не можех“, спомня си тя.

Въпреки това, намерила сили да се вдигне, за да направи закуска на децата си. После обаче отново се върнала в леглото. „Чувствах се сякаш съм прегазена от влак“, добавя Сал. Тъй като болките не спирали, тя повикала приятелка, която я посъветвала да не се мъчи, а да потърси лекарска помощ. Британката обаче не се вслушала в думите й и решила да изчака, защото все още се надявала, че всичко ще отшуми.

Когато болката станала непоносима, приятелката й позвънила на спешна помощ. Операторът изслушал описанието на симптомите й и веднага предположил, че жената ражда. Гест отвърнала със смях на думите му. Тя не вярвала, че може да е бременна, защото пиела противозачатъчни, цикълът й бил редовен и най-важното – нямала никакъв корем! „Просто не можех да повярвам, че 9 месеца съм носила в утробата си бебе, без да разбера!“, споделя тя.

Скоро обаче започнали и контракциите и Сал се уверила, че наистина ражда. Наложило се да го направи в леглото си, следвайки всички инструкции на служителя от Спешна помощ. „Когато приятелката ми го постави в прегръдките ми, се влюбих моментално!“, спомня си щастливата майка. Пристигналите малко по-късно медици отвели родилката и малкото й момченце в болница. Въпреки че по време на бременността си изпила достатъчно количество алкохол, младата майка не успяла по никакъв начин да навреди на плода и със здравето на бебето нямало никакви проблеми. „Слава Богу, че е добре!“, споделя с облекчение Сал.

Вижте още:Любовните уроци, на които всяка майка трябва да научи дъщеря сиМлада майка разкри как да спрем детската истерия за секундиДетската истерия може да бъде не само плашеща за родителите, но и много изнервяща. Истината е, че по…Feb 25 2020vsyakajena.com

loading...