Майка взриви мрежата с емоционално видео с празни рафтове

0
304
емоционално видео

В обстановката на световна пандемия, която не само се оказа по-продължителна, отколкото ни се иска, но и толкова мощна, че ни накара да променим изцяло начина си на живот, хората масово се обърнаха към социалните мрежи, за да изкажат мнението си по различни належащи въпроси. Днес ви представяме една майка, която взриви мрежата с емоционално видео с празни рафтове.

Видео, запечатало отчаянието на майка на четири деца в супермаркет, се превърна в истинска сензация в мрежата. Заради истеричното пазаруване покрай коронавирусната инфекция, жената не успяла да открие нещата, от които имала най-голяма нужда и от отчаяните избухнала в сълзи пред опразнените рафтове, пише Вuzzfeed, предават от jenata.blitz.bg. Миналата неделя американката Лорън Уитни тръгнала да търси памперси за най-малката си дъщеря. Тя обиколила няколко магазина, но така и не намерила размера, който й трябвал. Когато не го открила и в поредния супермаркет, започнала да плаче насред магазина.

„Как се очаква да сменям памперсите на дето си, ако не мога да си купя 20 опаковки наведнъж, както правите вие?“, пита Лорън със сълзи на очи във видеото. Тя заснела клипчето за лична употреба, но без да иска го публикувала. Час по-късно с ужас установила, че видеото й се разпространява като вирус в социалната мрежа. Първоначално мислела да го свали, но след това решила, че ще е добре всички да го видят. Може би то ще накара поне някой да се въздържи от необмислени постъпки и да не пазарува в промишлени количества.

„Исках хората да осъзнаят, че цялата тази паника и масовото пазаруване затруднява живота на семействата с ниски доходи“, казва Лорън. „Някои хора не могат да се доберат до магазините, когато идва стоката. Някои хора нямат пари да отидат, когато камионите със стока пристигат, защото им плащат по-късно. Ако всички купувахме само това, от което се нуждаем, рафтовете нямаше да бъдат празни“, добавя многодетната майка.

Случайно изтеклите в мрежата кадри достигат до сърцата на страшно много хора. Само за няколко денонощия клипчето на Лорън е събрало над 5 млн. гледания. „Няма да ни убие вирусът, а алчността. Толкова ми е жал за теб, мамче“, коментира един от потребителите. В крайна сметка Лорън открила нужния размер памперси. На рафта били останали само две опаковки. Едната американката взела за себе си, а втората оставила за друга мама в беда.

@browncoatbetty##thisapocalypsesucks

♬ original sound – browncoatbetty

Вижте още:Невероятна история: Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота йНе всяка жена може да бъде сурогатна майка. Това е изживяване, за което жената трябва да бъде не сам…Feb 14 2020vsyakajena.comОткровено от майка към дъщеря: Разкажи ми твоята история, защото тя е и мояСпомняш ли си първия път, когато разказа всичко както си е, истината – едно към едно, и всички ти се…Oct 4 2018vsyakajena.com

loading...