Любовните уроци, на които всяка майка трябва да научи дъщеря си

0
651
любовните уроци

Днес ще си поговорим за любовните уроци, които всяка майка трябва да предаде на дъщеря си. Често младите момичета не знаят как точно да реагират в определени ситуации именно заради това, че родителите им и по-конкретно майките им, не са им предали части от личния си опит.

Казват, че всяка жена, без значение иска или не, в даден момент започва да прилича на своята майка, пишат от iwoman.bg. И как иначе. Майката е първият пример, който има в живота си. От нея младото момиче научава първите уроци в живота си. Във всеки аспект от него. Едни от най-ценните неща, на които всяка майка трябва да научи дъщеря си, е отношението ѝ към връзките, любовта и мъжа до нея.

Заслужаваш най-доброто
Мъж, който те обича, уважава и приема такава, каквато си. По-малко от това е неприемливо и нещо, с което не бива да се задоволяваш.

Можеш да си тръгнеш по всяко едно време
Без значение колко обичаш някого, колко отдавна сте заедно или какви моменти сте имали, имаш право, без да чувстваш каквато и да е вина, да си тръгнеш от тази връзка в момента, в който се почувстваш нежелана, необичана или се отнесат към теб с неуважение.

Обичай първо себе си
Жените имат навика да поставят нуждите на мъжа пред своите собствени. Голяма грешка! Винаги поставяй себе си на първо място. Може да ти се струва егоистично, но е хубаво да разбереш, че ти си най-близкият си човек. А и така той ще те уважава като партньор.

Не забравяй останалите
Друго лошо качество на жените е, че оставят приятелите си на заден план, веднага щом открият своя принц. Никога не пренебрегвай приятелките си заради мъж. Те са били и винаги ще бъдат твоята опора в трудни моменти или… когато принцът реши да си тръгне.

Не се задоволявай с по-малко
Вярвай на инстинктите си. Ако той не е това, което очакваш, просто си тръгни. Ако на пръв поглед е идеален, но не се отнася както трябва – също. Ако не те кара да се чувстваш лека като перце и не събужда пеперуден рояк в стомаха ти, значи не е твоят човек. Довери се на вътрешния си глас. Той няма да те подведе.

Вижте още:Майка и дъщеря с 24 години разлика изглеждат като близначки (Снимка)Шантави правила за възпитание на дететоЗа всеки един родител е важно да отгледа детето си като достоен човек, който има изградена ценностна…Apr 1 2019vsyakajena.com