Как да кръстим детето си, за да забогатее

0
488
кръстим детето

Когато една двойка разбере, че ще има дете, един от въпросите, който трябва да се реши е как ще кръстят детето. Името е първото, с което останалите асоциират даден човек, а според много хора то е натоварено с карма. Затова и днес ви представяме как да кръстим детето си, ако искаме то да забогатее.

За никого не е тайна, че родителите напоследък дават имена на децата си въз основа на последните модни тенденции, предават от jenata.blitz.bg. За разлика с това, в миналото пък децата са били наричани с имена, които са им били като талисман. С името на детето родителите му са целели да привлекат повече здраве, късмет, успехи и пари. Именно названието на човек бележи съдбата му през целия живот. То влияе върху поведението и емоциите му. Според психолозите има имена, които наистина могат да донесат финансово благополучие на децата ви. В следващите редове ще ви разкрием кои са те.

Имена за момчета
Според психолозите Александър, Владимир, Константин, Виктор, Кирил и Николай ще са хора, които с лекота ще изберат бъдещата си професия и ще жънат успех в кариерата си. Мъжете с имена Васил, Денис и Борис пък с лекота ще печелят пари дори и по най-неочаквани начини.

Имена за момичета
Ани, Маргарина, Марина, Елена и Катя – още от деца ще имат ясно изградена представа с какво да се занимават, като пораснат. Те ще са уверени в себе си и ще имат ясно изразени лидерски качества. Полина и Ирина – тези имена привличат парите. Може да сключат успешен брак или да спечелят от лотарията.

Понякога малкото име (първото) бива двойно. Например Йоан-Константин, София-Изабела, Мария-Магдалена, Анна-Мария и тям подобни. Такива имена се записват с тире и две главни букви. В славянските страни е прието презимето да се образува от името на бащата и наставките „ов“, „ев“ с техните съответни окончания за различните родове. Фамилията е по-различна, има варианти да завършва без наставка или със „ски“, в славянските страни пак е прието да завършва с онези окончания. Има едни по-различни имена, които свързват да кажем презимето и фамилията с различни частици.

Вижте още:4 знака, че детето ви има нужда от терапевтВ България нуждата от терапевт все още се счита за нещо срамно. Това възприятие всъщност е доста пог…Jan 28 2020vsyakajena.comМлад татко пожъна фурор с детето си в Интернет (Видео)Да си млад татко със сигурност не е лесно, но пък е интересно и забавно, заради мисленето на мъжете,…Jan 17 2020vsyakajena.com