Този сандвич се приготвя за минути и е перфектната закуска

0
220
сандвич

Когато чуем думата „сандвич“, повечето от нас решават, че това е храна, която не е особено здравословна и често я избягваме. Факт е, че в раздел „здравословна храна“ има доста неща, които изпреварват сандвичите, но в днешно време всичко зависи от нас. Ако подберем продукти, които са здравословни, дори сандвичът ни може да е такъв. Разбира се, можем да направим и комбинация от по-безвредни продукти и един-два, които са изключения, ако изпитваме нужда от хапване точно на такъв продукт.

Днес ще ви представим рецепта за един сандвич, който не само се приготвя за минути и е перфектен избор за забързаните ни сутрини, но и може да бъде и идейна изненада за вечеря или следобедна закуска с приятели. И така, продуктите, които са ни необходими, за да си го приготвим, са: 8 резена пушен бекон, четвърт чаша разтопено масло, 8 филии хляб, 7 големи резена кашкавал или сирене по наш избор и 8 рецена домат.Тази пица сандвич е идеална за съботния денСъбота и неделя са дните, когато обикновено цялото семейство е свободно. Почивните дни са времето, к…Jun 1 2019vsyakajena.com

Сега преминаваме към приготвянето на тази вкусотия. Първата стъпка е да разтопим маслото. Когато това стане го слагаме в тиган и добавяме към него бекона. Запържваме го на средна температура, за да сме сигурни, че няма да изгори. Когато той придобие кафеникав загар, го сваляме от огъня и го оставяме върху кухненска хартия, за да се отцеди от излишната мазнина.

След това взимаме същия тиган с маслото и в него запържваме всяка филия хляб от двете страни за по минута. След това върху четири от филиите слагаме два резена бекон, кашкавал и домат. Затваряме с другите филии, след което сервираме. Ако искаме кашкавалът да се поразтопи, можем да ги сложим във фурната за няколко минути. Добър апетит!
Яна ВОЙНОВАТози сандвич е хем полезен, хем адски вкусен – перфектната закускаКогато се замислим за закуска, обикновено искаме нещо, което се приготвя бързо, лесно и което е хран…May 14 2019vsyakajena.com