Жена му го изгони да живее в гаража, а той я остави без думи

0
257
в гаража

Във всяка връзка има трудни моменти и караници. Понякога обаче те са толкова сериозни, че се стига до гонене на единия от партньорите. Днес ще ви представим историята на един мъж, който бе изгонен от жена си да живее в гаража. Той обаче не се поддаде на самосъжаление, а направи нещо невероятно с малкото пространство.

Имате ли сръчни ръце, можете да направите всичко. Дори и да превърнете стар склад в уютно жилище, пишат от jenata.blitz.bg. Също като този мъж, който преобразил пустеещ склад в прекрасен дом, след като жена му го изхвърли от вкъщи. Често се случва да се караме с роднините и близките си. Главният герой на тази история и автор на това произведение на изкуството също започнал често да се кара с жена си и в един ден тя го изритала от семейното гнездо.

Известно време той гостувал на приятели и познати, но осъзнал, че това не може да продължава вечно. И тъй като съпругата му не искала и да чуе за него, той решил да превърне складовото помещение, което притежавал, в уютен дом. Първоначално го почистил и изхвърлил трупаните с години боклуци. След това изолирал тавана и монтиран няколко изхода за вентилация. Така си осигурил проветрение и достъп на свеж въздух.

След това направил дървена рамка, която отвътре и отвън облицовал с фиброкартон. Шпакловал стените, боядисал ги в сиво и се сдобил с кокетна дневна. По тавана монтирал допълнителна подсветка, а на пода – дървени первази. За да направи пода топъл, първо го изолирал с минивата, отгоре поставил коркова изолация и чак след това наредил ламината.

Над тази стая има още една. Там е спалнята. До нея се стига по стилна стълба от метал и дърво. Подът на спалнята е покрит с ламинат, а отстрани, за безопасност, са монтирани стъклени первази. В жилището си има и кухня, снабдена с всички необходими уреди.

Стените й първоначално са изравнени, а после облепени с декоративни тухлички. Единственият минус на кокетното му жилище е липсата на големи прозорци, през които да влиза пряка слънчева светлина, но мъжът е компенсирал недостатъка с допълнително осветление.

Вижте още:Невероятната история на Лиза, която видя годеника си за първи път дни преди сватбатаДнес ще ви представим невероятната история на Лиза, която видя годеника си за първи път дни преди св…Apr 30 2020vsyakajena.comИсторията на това многодетно семейство разплака мнозинаДнес ще ви представим една меко казано интересна и любопитна история. Става дума за многодетно семей…Apr 18 2020vsyakajena.com

loading...