8 закона на кармата, които променят живота ни

0
364
кармата

Кармата на практика представлява действията, които правим или не правим и тяхното взаимодействие с околната среда. Според законите на кармата всеки от нас, с действията си, предизвиква някаква ответна реакция от Вселената. Неслучайно при много народи се срещат изрази като „Кармата ще се погрижи за това“. Дори и в Библията се споменава, че всеки ще бъде съден, според делата му. В този смисъл това, което избираме да правим е от ключово значение за бъдещето ни. Освен това в теорията на преражданията се счита, че всеки от нас се ражда с карма от предишен живот, която трябва да заличи, промени или изтърпи. Затова днес ви представяме 8 закона на кармата, които променят живота ни, независимо от това дали искаме или не.

Първият закон е за създаването. Той гласи, че не бива да чакаме нещо да се случи, а да се опитаме да го създадем. Така поемаме отговорност и ще можем да привлечем позитивност към себе си. Вторият закон е за приемането. Трябва да се научим да приемаме лошите неща като уроци и да благодарим за хубавите неща в живота си. Само така ще можем да привличаме повече добри събития и енергия към себе си.Любопитно: Вижте кои са железните 10 принципа, по които работи карматаИдеята за кармата се основава на идеята, че действията ни в настоящето се отразяват пряко на това, к…Nov 16 2018vsyakajena.com

Третият закон е за растежа. Той проповядва, че вместо да се опитваме да променим средата или околните, трябва да се фокусираме върху личностния си растеж и развитие. Така ще можем да станем по-добри и да се обградим с положителни хора и енергия. Четвъртият закон е за отговорността. Той гласи, че ако не поемаме отговорност за нещата, които се случват в живота ни, няма да можем да променим това, което ни не допада и няма да можем да изградим щастието си.

Петият закон е за връзката. Трябва да осъзнаем, че всичко в света е свързано и трябва да довършваме нещата, с които сме се захванали, за да можем да завършваме циклите и живота ни да бъде пълноценен. Следващият закон е за концентрацията. Той се основава на това, че ако не успяваме да се концентрираме върху целите, желанията и интересите си, няма как да постигнем хармония. Затова е важно да бъдем последователни в действията си, ако искаме да постигнем успехи.

Седмият закон е за уроците в живота ни. Когато се случи нещо неприятно, то обикновено ни учи на нещо и ако не умеем да разпознаваме урока и да се поучим от него, ще повтаряме едни и същи грешки постоянно. Последният закон е за търпението. Не бива да бързаме с целите си. Трябва да се научим на търпение, за да можем да получим така желаните резултати от дейността си. Както са казали хората: „Бързай бавно“.
Яна ВОЙНОВАЕто кои са хората, на които съдбата е предопределила по-специална карма, в зависимост от датата на раждане. Ще се изненадате!Според древната псевдонаука нумерология, която е много близка до астрологията, датата ни на раждане …Oct 29 2018vsyakajena.com