5 въпроса, на които всяка щастлива двойка може да си отговори

0
310
щастлива двойка

Днес ще си поговорим за взаимоотношенията между хората. Когато двама души се превърнат в щастлива двойка, те обикновено създават една обща рутина. Но понякога само сме с усещането, че сме в добра връзка, когато в действителност, това не е така. Днес ще ви представим 5 въпроса, на които всяка щастлива двойка може да отговори. А вие можете ли?

Преди да сте се впуснали в сериозна връзка с някого, трябва да знаете мнението на партньора си по тези пет въпроса, пишат от missbloom.bg. В скорошно проучване от Fidelity Investment бяха зададени поредица от въпроси, за да се оцени колко добра е комуникацията между двамата партньори. И докато 72% са казали, че “общуват изключително добре“ , от проучването стана ясно, че има пет основни теми, за които двойките се страхуват да говорят достатъчно. А точно те са ключови за бъдещето на връзката.

1. Колко пари в банката са ви нужни, за да бъдете щастливи?
Почти половината от изследваните женени двойки не могат да кажат каква точно е заплатата на партньора им, нито каква биха искали да бъде. Знаейки това, не трябва да се учудваме, че най-честата причина за развод според статистиките са финансовите проблеми.

2. Къде се виждате след 10 години?
Удивително е колко рядко двойките говорят за своите дългосрочни планове като пенсионирането например. Някои искат да продължат да работят дори на преклонна възраст, други искат да пътуват, а трети да се усамотят извън града. Ако очакванията ви са различни от тези на партньора ви, рискувате шансовете за разочарование и раздяла на по-късен етап да са много високи.

3. Каква е вашата крайна цел в кариерата?
Ако планирате да започнете собствен бизнес или да заемате висока позиция във вашата компания, вероятно ще се нуждаете от подкрепата на партньора си, така че това е още една от задължителните теми, които да обсъдите с него.

4. Искате ли да живеете в чужбина?
Лесно е да вземете голямо житейско решение, когато сте сами, но когато сте във връзка, това означава, че трябва да имате предвид и целите и мечтите на партньора си.

5. Деца – да или не? А колко?
Той продължава да се чуди дали иска деца, а вие вече сте избрали името на третата ви рожба. Той решава да се съгласи за едно дете, за да ви направи щастлива, но товарът, който му се налага да носи като родител, го обременява и след време започват споровете. За да избегнете всичко това, проведете важния разговор на ранен етап и помислите дали си заслужава да опитате да намерите компромисно решение или е по-добре да продължите напред с някого, който ще ви даде това, което истински искате.

Вижте още:5 знака, че той е нещастен във връзкатаДнес ще ви представим няколко знака, които показват, че той е нещастен във връзката. Разбира се, връ…Mar 25 2020vsyakajena.com4 признака, че половинката ви не иска сериозна връзкаКогато намерим човек, с когото се чувстваме добре, обикновено дори и подсъзнателно, ние започваме да…May 13 2020vsyakajena.com