4 урока, на които ни учи изневярата на половинката ни

0
110
изневярата

Когато ни се случи изневяра, всеки от нас реагира различно. Никой, никога не очаква, че човекът до него ще го предаде по такъв начин и когато разберем за това, винаги ни е тежко. Но както са казали хората: „всяко зло – за добро“. Когато емоциите утихнат е добре да помислим обективно върху ситуацията и можем да открием някои важни уроци, на които може да ни научи изневярата, на която сме станали жертва. Днес ще ви представим 4 от тях, които е добре да имаме предвид занапред и да бъдем по-внимателни, за да не допускаме подобно нещо втори път.

1. Не можем да променим някого, който не желае да се промени
Няма смисъл да съжаляваме, че сме били с този човек. Да, нормално е да сме разочаровани, но в същото време е безпредметно да даваме втори шанс, защото възможността той да се промени е минимална. Ако той не е искал да „направи тази грешка“, просто нямаше да я прави.Изневярата и работното място: Ето колко жени кръшкат в офисаРаботата е част от ежедневието на всеки от нас, която е неизбежна в повечето случаи. Малко са хората…Apr 12 2019vsyakajena.com

2. Има разлика между това да се усещаш „счупена“ и наистина да си
Обикновено след подобно предателство се усещаме, сякаш част от сърцето и душата ни са се счупили и си мислим, че никога няма да можем да ги залепим. Истината е, че това е само чувство и е важно да не му позволяваме да надделее над всички останали емоции, за да можем да продължим напред.

3. Тъгата е естествена емоция и нужен процес за продължаване напред
Тъгата е нормална човешка емоция и не бива да ни е страх от нея или да я потискаме. Напротив, когато я изживеем, ние ще се освободим от този период от живота си и ще можем по-лесно да обърнем поглед към бъдещето и това, което ни очаква там.

4. Прошката е съзнателен избор
Можем да решим дали да простим или не. Ако направим избор да простим, това обикновено върши повече за нас самите, а не за отношенията с дадения човек, защото когато простим си даваме възможност да затворим тази глава от живота си и да освободим съзнанието си за нови преживявания.
Яна ВОЙНОВАЕто кои 5 типа изневяра практикуват мъжетеНяма как да си „кривим душата“, че изневерите в съвременния свят не са ежедневие. Статистиката сочи,…Mar 1 2019vsyakajena.com

loading...