4 причини да го игнорираш, ако твърди, че му липсваш

0
100
да го игнорираш

Хорските взаимоотношения са сложни, по простата причина, че става въпрос за множество различни характери, които трябва да се допълнят и да намерят общ език. Мъжът обикновено е по-директен, отколкото жената, но невинаги трябва сляпо да се доверяваме на думите му. Днес ще си поговорим за това кога е добре да го игнорираш, ако твърди, че му липсваш.

Изминали са няколко месеца от раздялата, а ти усилено работиш върху това да изтриеш бившия от живота и мислите си, пишат от iwoman.bg. Прекарваш време с приятели, ходиш на фитнес, концентрираш се върху работата, но досадният звук за съобщение отново ехти от телефона ти. И ето, че най-красивите, но и най-болезнени думи те гледат от екрана – „Липсваш ми”. Ясно е, че той все още мисли за теб и всичките нощи, които си прекарала в плач, не са били просто за нищо. Но истината е, че имаш много причини, поради които трябва да пренебрегнеш това съобщение. Ето няколко.

1. Той го прави, за да „почеше” собственото си его
Ако трябва да сме честни, и на нас ни се е случвало да прибегнем до този метод. Бившият ти започва да се чувства несигурен, така че се надява да получи някакво утвърждение. Съобщението „Липсваш ми“ е виртуалната версия на „Изглеждам ли дебела в тази рокля?“ Той те примамва. Ако се вържеш, ще се получи кратък разговор с терапевтична цел, но щом получи валидирането, което търси, ще изчезне отново, а ти ще останеш със смесени чувства.

2. Той те тества
Понякога „Липсваш ми“ е форма на манипулация. Той иска да види дали има силата да те примами обратно в живота си и да постигнете някакъв консенсус като гадже на „непълно работно време”.

3. Не му върви в любовта
Това е най-бруталната и най-вероятната причина за този тип сърцераздирателни съобщения. Мъжете и жените скърбят по различен начин. Жените отделят време да бъдат сами, да разберат какво се е объркало и да превъртят лентата назад. Мъжете ще намерят нова приятелка на излизане от вашия апартамент, с която да се утешат. С течение на времето те ще започнат да виждат, че човекът, с когото са се опитали да запълнят празнотата, всъщност не въплъщава идеята им за дългосрочна връзка. Тогава ще се сетят за вас.

4. Той не се е променил, но ти си
Обикновено съобщението намира начин да изплува точно в момента, когато започнеш да се чувстваш по-добре. Вложила си много труд във възстановяване и той не иска да те вижда как продължаваш напред. Може би сте се срещнали случайно на улицата, може би е чул нещо от приятел, може би е видял нова снимка в социалната мрежа. Каквото и да е, ясно е като бял ден, че вече не се нуждаеш от него и той страда. Съобщението реално е жалък опит да провали напредъка, който си постигнала.

Вижте още:5 знака, че той е нещастен във връзкатаДнес ще ви представим няколко знака, които показват, че той е нещастен във връзката. Разбира се, връ…Mar 25 2020vsyakajena.comКъсметлии сте, ако имате връзка с една от тези 3 зодииВсеки от нас се стреми да намери човек, с когото не само се привлича физически, но и си пасва на пси…Feb 18 2020vsyakajena.com

loading...