23-годишна се омъжи за 68-годишен мъж. Вижте как живеят (Снимки)

0
1417
23-годишна

Днес ще ви представим историята на тази 23-годишна девойка, която се омъжи за 68-годишния си приятел напук на всички. Тази ситуация наистина показва нагледно, че за любовта граници няма, но немалко хора реагират негативно на нестандартната двойка.

Огромната разлика в годините не е пречка за двама души, които се обичат. Доказателство за това е и историята на тези двама влюбени, пишат от jenata.blitz.bg. Любовта между Стефани и Дон е толкова голяма, че разликата от 45 години изобщо не ги притеснява. Дон, който не е първа младост, е уверен в чувствата на своята половинка, макар и да не е петролен магнат, а най-обикновен пенсиониран строител.

Двамата имат едно дете. Дон обаче има още един наследник от предишния си брак, който е връстник на младата му съпруга. Може би и затова дълго се съпротивлява и не иска да става отново баща. Но бързо се предава, защото осъзнава, че Стефани е млада и като всяка една жена трябва да почувства радостта от майчинството. И така през 2018 г. се ражда синът им.

Между другото, именно появата на бебето помага за сближаването на Стефани с близките й, които до този момент не приемат сериозно възрастния й съпруг и смятат, че двамата скоро ще се разделят. Дон е щастлив, че може да общува със семейството на младата си съпруга, макар че веднага поставя условие: ще се обръща към тъща си само по име и никога няма да й казва „бабо“, защото възрастта не позволява.

Майката на Стефани се съгласява бързо. Все пак е по-млада от зет си с цели 11 години. Въпреки че близките на Стефани опитват да се примирят с избора й, обществото не може да го направи. Младата жена често е спирана от различни хора по улицата, които без капка притеснение я атакуват с въпроса: „Защо ти е нужен този старец?“. Самият Дон също става обект на бурни критики, най-вече от приятелите си, които все още не могат да приемат, че подобен съюз е възможен и напълно нормален.

„Защо трябва да разваляш живота на младо и красиво момиче? На нея всичко й предстои, а ти, старче, се възползва от нейното лекомислие, укоряват го те. Заради негативното мнение на обществото, съпрузите често канят журналисти в дома си и ги убеждават, че всичко между тях е наред. Стефани всеки път подчертава, че нейният Дон не отстъпва по нищо на младите момчета и дори ги превъзхожда. Той е умен, мъдър и грижовен. Цялото си време посвещава на нея и прекрасния им син.

Младата жена е категорична, че именно такъв мъж й позволява да се чувства защитена, сякаш е зад бетонна стена. А хората… Те ще вдигнат още малко шум около тази двойка и в крайна сметка ще свикнат. А когато медиите им предоставят нова тема за дискусия, напълно ще забрави за нея. Вероятно само тъщата на Дон никога няма да се примири с избора на дъщеря си. Но любовта е такава! Когато двама души се обичат истински, нищо не е в състояние да им попречи да бъдат заедно. Дори и годините!

Вижте още:Историята на тази двойка доказва съществуването на истинска любов (Снимка)Любов като от филм: Джема и Даниел трогнаха Интернет с неповторимата си история (СНИМКИ)Съдбата често има свои собствени планове за нас, които ние не знаем. Колкото и да смятаме, че държим…Dec 20 2018vsyakajena.com

loading...