12 неща, които той прави, ако те обича истински

0
76
обича истински

Отношенията между хората са интензивен и разнообразен процес. Независимо дали става дума за платонични или романтични връзки, динамиката на взаимоотношенията е определяща за това дали те ще просъществуват или не. Част от тази динамика са и емоциите, които изпитват участниците едни към други. Когато те са реципрочни, обикновено ситуацията е по-спокойна и ясна, докато ако само единият изпитва определена емоция като любов например, тогава обезателно в даден момент се появява напрежение или неловки моменти. По тази причина е добре да сме сигурни, че когато обичаме някого, той изпитва същото към нас.

Мъжете и жените показват чувствата си по различен начин, което често става предпоставка за неразбирателства и напрежение. Трябва да си напомняме, че при мъжкия пол, основният метод, по който изразяват онова, което се случва в сърцето им, е чрез действията им. По тази причина днес ви представяме 12 неща, които той прави, ако ни обича истински.

1. Вглежда се в очите ви без причина. Ако той няма истински чувства към вас, погледът му ще блуждае често.
2. Когато се държите ирационално се ядосва, но бързо му минава и ви прощава, защото не иска да се карате.
3. Вълнува се за срещите си с вас и се приготвя за тях старателно.5 причини, поради които мъжете прибягват до изневяраИзневярата е едно от нещата, които могат да провалят всяка връзка, независимо от дължината и задълбо…Aug 14 2019vsyakajena.com

4. Когато прави планове, често ви включва в тях, без да се налага да го молите за това.
5. Искрен и прям е с вас и не се притеснява да разкрие и емоционалната си страна във ваше присъствие.
6. Обръща внимание на нещата, които харесвате и дори и самият той да не си пада много по тях, няма против да ги правите заедно.

7. Проявява жив интерес към личността, хобитата и професията ви, защото иска да ви опознае по-добре.
8. Проявява закрилнически инстинкт към вас – прегръща ви, следи да не ви е студено…
9. Прави ви изненади, защото знае колко много ги харесвате.

10. Измисля всякакви начини, за да ви накара да се усмихнете или засмеете, без да се интересува дали ще изглежда глупаво, докато го прави.
11. Обича да се гушка с вас и инициира тази близост сам, без вие да го молите или подсещате.
12. Казва „Обичам те“ по своя инициатива, без да се интересува кое време е или в каква обстановка сте.
Яна ВОЙНОВАДамите от 3 зодии побъркват мъжетеИма няколко типа жени, които правят мъжете луди. Факт е, че те владеят в детайли умението да примамв…Aug 13 2019vsyakajena.com

loading...