10 признака, че той ще разбие сърцето ни (Част 1)

0
326
сърцето

Когато се влюбим в някого, възприятието ни за този човек се променя. Дори и най-големите му недостатъци, се превръщат в дребни детайли, за нас той е най-добър във всичко и почти не можем да намерим нещо негативно. Това състояние на ума и душата ни обаче ни прави изключително уязвими, особено ако отсрещната страна не се чувства по същия начин. В такива случаи има огромен риск от това сърцето ни да бъде разбито и да страдаме, защото сме се доверили на неподходящия човек. Днес ще ви разкрием кои са 10-те признака, че човекът до нас най-вероятно ще разбие сърцето ни и няма да имаме така желания щастлив край с него. Ето и кои са признаците:
1. Спиране на контакт с твоите приятели
Началото на всяка връзка е вълнуващо за двамата влюбени и те искат да прекарват почти цялото време заедно. Това е съвсем нормално, но въпреки това не бива да загърбваме изцяло приятелите и семейството си, защото тогава, партньорът ни ще осъзнае, че общувате само с него и това ще доведе до напрежение във връзката. Освен това като нямате лични преживявания, той скоро ще загуби интерес и ще сложи край на взаимоотношенията.Пет издайнически признака, че той изневеряваЛюбовта е едно от най-прекрасните усещания на света, но за съжаление, понякога ситуацията не се разв…Feb 17 2019vsyakajena.com

2. Лошо поведение
Колкото и да харесваме някого, ако той има прояви на лошо или неприемливо поведение, не бива да търпим подобно нещо. Ако обаче вие се примирявате с подобен тип поведение, това за него ще е знак, че може да ви мачка и контролира както иска. Това не само ще ви нарани и ще разбие сърцето ви, защото той ще спре да се държи с вас като с нормален човек, но и може да бъде опасно, ако напрежението в даден момент ескалира.
3. Сравнения
Когато сме с някого, независимо от времето, което е продължила връзката, никога не е добра идея да говорим за бившия си приятел. Още по-малко, ако го правим, за да сравним бившия си с настоящия. Това е обидно и може да го нарани и съответно да доведе до край на връзката и така, без да предупреждение да останем с разбито сърце, като на практика сами ще сме довели до този момент.
4. Неправилно общуване
Правилното общуване и постигане на разбирателство са ключови за успеха на всяка връзка. Ако очакваме от партньора ни да ни разбира само с поглед и след това се сърдим, че не сме получили това, което сме искали или не сме били разбрани правилно, този мъж определено няма да остане дълго с нас. Той ще си тръгне и след себе си ще остави само тъга и наранени чувства.
5. Идеализираш го
Ако идеализираме партньора си твърде много, разочарованието ни е в кърпа вързано. Няма човек, който да е перфектен и когато фазата на влюбването отмине, рискуваме да нараним сърцето си като осъзнаем, че всъщност мъжа до нас е просто човек и също прави грешки. Затова е добре доколкото можем да запазим трезвата си преценка за нещата.
Следва продължение!
Яна ВОЙНОВА7 знака, че той иска да е завинаги с тебПрекалено лесно е да се влюбиш, но стане ли дума за връзка, понякога отношенията се усложняват, защо…Feb 15 2019vsyakajena.com