10 неща, които всяка двойка прави, но не си признава

0
281
двойка

Двойките правят учудващо много неща заедно. Всеки от вас, който е бил в сериозна връзка знае колко много свикваш с човека до теб и как можеш да споделяш и правиш всичко заедно с него. Това са 10 неща, които почти всички двойки нямат нищо против да правят заедно, предават от iwoman.bg.
1. Взимат си душ заедно
В началото е вълнуващо и романтично преживяване, след време просто спестяват време сутрин.
2. Гледат порно… както заедно, така и по отделно
Да не мислите, че жените не го правят? В голяма грешка сте. В една нормална връзка порното не е табу.
3. Никога не си разменят мястото в леглото
Всеки да си знае мястото и страната на леглото! То е като лично пространство, което остава вечно непроменено.
4. Мъжете също обичат да се гушкат с приятелките си
… както и да говорят мило и лигаво. Няма мъж, който да обича истински и понякога да не изпада в умиление по половинката си. Всеки мъжкар си има своите слаби моменти.Направо не е за вярване: Тази двойка направи дома си от…2 стари вагона (СНИМКИ)Младите хора днес се вълнуват от всякакви интересни и необичайни решения, по отношение на домовете с…Nov 20 2018vsyakajena.com

5. Имат си своите „сухи периоди“
Сексът може да изчезне от личния им живот за известно време, причините може да са различни, но това не означава, че ще е така завинаги. Страстта си има своите върхове и спадове, дори в началото на една връзка.
6. Преобличат се един пред друг
… и се разхождат голи след баня. След известен период от време това не представлява никакъв проблем, нито е притеснително за никой от тях.
7. Карат се непрекъснато
… но какво пък, толкова се обичат. За чиниите в мивката, за неизхвърления боклук и пълният с пране кош в банята. Всяка двойка си има своите безсмислени спорове.
8. Сравняват се с други двойки
Неизбежно е да виждат положителните и отрицателните неща, които двойките около тях имат. Понякога ги дават за пример, друг път се радват, че изобщо не са на тяхното място
9. Има вечери, в които почти не си говорят
Всяка вечер, всяка сутрин, всеки уикенд – все заедно! Човек има нужда от малко лично пространство, което всяка двойка получава като вечер се затваря в различни стаи и прави това, от което има нужда сам.
10. Опитват нови пози в леглото… и понякога са пълен провал
Гафовете в секса не приключват отминаването на началния период на една връзка. Те винаги са там и само двойките, който се обичат и познават достатъчно добре, приемат случките с чувство за хумор.Коя любовна двойка ви харесва най-много? Изберете и научете неподозирани неща за самия себе сиИзберете си двойка и прочетете какво разкрива за вас този избор.
Внимателно погледнете тази снимка и…
Jun 1 2018vsyakajena.com