Толкова е сладко: Бебе на година и половина има грива, на която много жени завиждат (СНИМКА)

0
717

Зaпoзнaйтe ce, тoвa e мaлĸaтa Чaнĸo! Tя e caмo нa гoдинa и пoлoвинa, нo вeчe e ycпялa дa cтaнe звeздa в Іnѕtаgrаm c apмия oт фeнoвe. A и ĸaĸ инaчe – caмo вижтe нeйнaтa пищнa ĸoca! Oт caмoтo cи paждaнe мoмичeнцeтo имa тъмнa гъcтa ĸoca. Cигypни cмe, чe нe мoжeтe дa ocтaнeтe paвнoдyшни ĸъм тaзи мaлĸa чapoвницa. Maлĸaтa вeчe пoĸopилa cъpцaтa нa мнoгo интepнeт пoтpeбитeли и дopи вeчe имa пъpвитe cи фeнoвe. Коса̀ се нарича космената покривка на главата при хората. В частност терминът може да се използва и за обозначаване на космената покривка на останалите части от човешкото тяло. Косата представлява струпване на косми от тялото, израстващи на голяма гъстота на единица площ, обикновено са с еднакъв размер и цвят. Отношението към косата, изразяващо се в направа на прическа или епилация, се различава значително в различните култури и исторически периоди, но често се използват за обозначаване на личните убеждения на едно лице, неговото социално положение, възраст, пол или религия.
Вижте как мъж спаси живота на 2,4 милиона бебетаБог е дарил този човек с кръв, която помага на милиони.
Редки антитела в плазмата на Джеймс Харисън …
Jul 2 2018vsyakajena.com

Косата е съвкупност от косми върху скалпа на човека. Космите на косата притежават различна структура сравнени с косми от други части на тялото. Цветът на косата се определя от цвета на космите, които я съставляват. 75% от човешката популация в света има естествено тъмна или черна коса. 22% имат кафява коса, 2% – руса, 1 – 2% – рижа. При напредване на възрастта космите побеляват и придават сив и дори бял цвят на косата. Цветът ѝ може да бъде променен изкуствено посредством нанасянето на бои. При хората меланинът е една от причините за естествената пигментация на кожата, косата, ириса на окото, костния мозък, зона ретикуларис на надбъбречната жлеза, ивицата вазкуларис във вътрешното ухо и др. В кожата на човека меланинът се съхранява и произвежда от специални клетки, наречени меланоцити. Всички хора имат приблизително еднакъв брой меланоцити, но при хората с по-тъмна кожа се произвежда по-голямо количество пигмент. Липсата на меланин е причина за състоянието албинизъм, при което пигмент не се произвежда, или заболяването витилиго, при което пигмент липсва само в определени участъци по кожата, окосмяването и ириса.
Източник: rabadu.comВероятно сте чували, че спящо бебе не бива да се буди? Е, оказа се поредният мит, вижте защоЕто поне четири причини, да не се страхувате да събудите вашето мъниче.
Който е измислил правилото „…
Jun 4 2018vsyakajena.com