Тези признаци показват, че причините за стреса и гнева се коренят във вашия дом

0
406

Фън шуй е древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията. А енергията е навсякъде. Затова, ако се замислите за няколко секунди, ще разберете, че ако в дома ви има негативна енергия, и нещата в живота ви няма да се случват по правилния начин! Днес ще ви разкажем повече за 4 признака, които сигнализират, че енергията в дома ви е причина животът ви да е изпълнен със стрес и гняв. Както и за това какво трябва да направите, за да избегнете най-разпространените грешки, които привличат лошата енергия!
Безпорядъкът предизвиква стрес
Едно от главните правила на Фън шуй е никакъв безпорядък. Енергията трябва да може да се разпространява свободно в дома ви. Безпорядъкът нарушава потока на енергията и я превръща в негативна. Започнете с онези места, които ви притесняват най-много и отделете някакво време, за да почистите това помещение. 10-15 минути дневно са достатъчни, за да се отървете от всички неща, които не обичате или от които отдавна нямате нужда!Учените са категорични: Тази супер-храна премахва целия стрес за секундиЕксперти от Харвардския университет под ръководството на професор Дейвид Лудвиг проведоха проучване …Aug 14 2018vsyakajena.com

Въздухът трябва да е чист и в помещенията да мирише добре
Растенията, които пречистват въздуха, поглъщат токсините и електрическите замърсители. Затова и колкото повече растения имате, толкова по-добре. Енергията е всичко и навсякъде. Запомнете, че когато се карате с партньора си или детето, когато спорите с някого по телефона, тази негативна енергия се движи в дома ви.
Счупените вещи предизвикват чувство на отчаяние
Счупените кутийки, пукнатата посуда, дори и малките дупчици по дрехите – това са само част от примерите, които възпрепятства жизнеността на дома ви! Обозначете с червени табелки всички онези вещи, които се нуждаят от ремонт. А когато поправите всичко, махнете червените етикетчета и това ще се превърне в символ на положителната промяна.
Спрете да блокирате вратата за нови възможности
Според Фън шуй входната врата трябва да бъде чиста и свободна от всякакви препятствия като пакети и обувки. Освен това, тя трябва да се държи леко открехната. Първото, което виждате, когато отворите вратата, задава тон на всички останали впечатления. Затова е добре в това пространство да сложите някакво прекрасно произведение на изкуството, мебел или някакъв друг предмет, който предизвиква радост за сетивата.
Източник: jenata.blitz.bg
Над 75% от заболяванията са свързани със стресаГлавоболие, напрежение, тревога – познати състояния. Причинителите – стрес и безсъние. Едното зависи…Jun 27 2018vsyakajena.com