Тези вещи ни носят бедност и лош късмет

0
384
вещи

Животът е низ от различни ситуации, от хубави и не толкова приятни моменти, от радостни и лоши новини. Този ход на ежедневието е нещо, от което никой от нас не може да избяга, но често лошите моменти са провокирани от действията или решенията ни. Оказва се обаче, че има и още една причина за неприятностите и тя е в определени вещи, които ни носят лош късмет. Причината за това е, че предметите се зареждат с енергия, която за съжаление, не винаги е положителна. И така, без да се усетим, ние сами пречим на щастието и радостта да се настанят в живота ни, като държим дадени вещи в дома си. Днес ще ви представим кои са те, за да можем лесно и бързо да се отървем от тях и да продължим напред с живота си, без излишни трудности.
1. Препарати и предмети за почистване
Задължително трябва да подменяме препаратите и посудата за почистване на дома, когато видим, че започва да се захабява. Тя служи за почистване на мръсотията, което значи че в нея се натрупва много негативна енергия, при това много бързо. Ако имате тези предмети в дома си – хвърлете ги незабавно, защото привличат бедносттаВ днешно време, каквото и да си говорим и каквито и ценности да изповядваме, парите са неизменна час…Jan 6 2019vsyakajena.com

2. Стари дрехи
Дрехите са необходимост, но колко от нас имат някоя тениска, която им е била любима преди 4-5 години, но по някаква неясна причина все още стои в гардероба ни? Не я носим, защото е скъсана или ни е малка, или просто вече не ни отива на стила, но я пазим, защото има сантиментална стойност. А не бива, защото в нея се е натрупала негативна енергия и докато пазим стари дрехи, тази енергия само се увеличава.
3. Счупена посуда
На всеки се случва да счупи нещо. И понякога решаваме да го запазим, защото тази чаша ни е подарък и искаме да я залепим. Но колко често я лепим…просто не стигаме дотам. И се оказва, че самите ние привличаме негативната енергия, която пречи на късмета и радостта да влязат в дома ни.
4. Вещи на починали
Тук ситуацията е по-сложна, защото са намесени силни емоции. Всеки от нас трябва да се научи да се справя със скръбта и тъгата и често в такива моменти взимаме някоя вещ на някой близък, която да ни помогне в този труден момент. Този подход е грешен, защото така от една страна ние пречим на духа на близкия си да продължи напред и да намери покой, а от друга страна в дома ни се натрупва много негативна енергия.
5. Часовник
Счупеният часовник е символ на застоя и неприятностите. Затова имаме два варианта: да го поправим или просто да го изхвърлим, ако искаме да имаме късмет и да продължим с живота си спокойно.
Яна ВОЙНОВАЧудите се защо не ви върви? В дома ви може да има натрупана лоша енергия. Отървете се от тези предмети, за да се предпазитеТова е списък на нещата, от които трябва да се отървете и които според някои народни вярвания влияят…Oct 12 2018vsyakajena.com